Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3047 ruter og 744 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Grækenland

Grækenland er et fantastisk sted at besøge, og en af verdens bedste destinationer. Klimaet er perfekt til at nyde de lange kyststrækninger, smukke strande og mange ø klynger i Det Ægæiske Hav og Middelhavet. Inde i landet finder man forrevne bjerge, olivenlunde og vinproducerende dale, tidløse landsbyer og livlige byer.

Generelt er Grækenland opdelt i fem forskellige regioner. Den største består af en stor del af landets centrale og nordlige område. Selvom regionen er hjem til Grækenlands næststørste by, Thessaloniki, ser området meget lidt turisme, og tilbyder frygtløse rejsende uudforskede horisonter, der indeholder skatte som stedet for oraklet Apollo i Delphi, og Grækenlands højeste bjerg, Mount Olympus.

Hovedstaden Athen, som har nogle af de fineste arkitektoniske ruiner af det antikke græske empire, ligger i regionen kendt som Attica. Her ligger også landets første hovedstad, Aegina, den lange Attic kyststrækning og herfra er der mange færger ud til det græske øer.

De mange øer er Grækenlands største tiltrækning, og her kan besøgende finde middelalderlige strukturer, fortidsminder, fantastiske strande, spændende natteliv og rolige steder.

Den sydlige region er kendt som Peloponnes, og er hjem til de ældste byer i Europa, venetianske fæstninger, fiskerlejer, rolige feriesteder og kystbyer.

De internationale ruter til Grækenland sejler over Adriaterhavet fra Italien. Afhængig af årstiden, kan man rejse fra nord, øst eller sydøst Italien til havnene i Patras og Igoumenitsa på det græske fastland med mange færgeselskaber. De korteste ruter sejler fra Brindisi og Bari, mens rejser fra det nordlige Italien selvfølgelig tager længere tid. De fleste ruter sejler dagligt, med ekstra afgange i højsæsonen.

Man kan også sejle direkte til de populære øer Korfu, Zakynthos (Zante) og Sami på Kefallonia fra Italien.

En af de bedste metoder, og i mange tilfælde den eneste metode, til at komme rundt mellem de græske øer, er med færge. Der er mange havne, der tilbyder forbindelser til de forskellige øgrupper. Hovedpunktet for vidererejse er havnen i Piræus (Athen), og herfra kan man nå op til 50 destinationer med hundredvis af overfarter dagligt i højsæsonen. Piræus er en af verdens travleste passager færgehavne.

Andre vigtige indenlandske afgangshavne inkluderer Thessaloniki i central Makedonien, som har forbindelser til Sporaderne og de andre nordlige Ægæiske Øer, Rafina og Lavrio i regionen Attica, hvorfra man kan sejle til de fleste af Kykladerne. Mindre brugte havne på det græske fastland inkluderer Volos, Kavala, Ermioni og Kyllini.

Grækenlands største ø, Kreta, har ingen internationale færgeforbindelser, men der er mange daglige afgange fra Piræus til Heraklion og Chania, hvorfra man kan sejle videre til Kyladerne og Dodekaneserne.

Der er mere end 75 færge destinationer i Grækenland spredt over flere hundrede ruter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Grækenland anmeldelser

 • "Elsker Blue Star!"

  Venligt personale, moderne faciliteter, godt udvalg af mad og drikke om bord. Vi var imponeret over sømandskabet af kaptajnen og besætningen. Vi forlod Piræus til tiden og ankom i Thira til tiden. Vi ser frem til at bruge Blue Star igen snart.

  Læs mere Læs mindre
 • "Paros færge"

  Rejste til Paros og tilbage til Piræus med Blue Star Ferries. Det var den mest behagelige oplevelse. Personalet i Piræus var mest hjælpsomme, personalet på båden var yderst høflige og hjælpsomme. Færgen var punktlig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Meget god tur til Mykonos og Santorini. Skibet var rent.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Alt godt, men toiletterne kunne være renere. Tak!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Grækenland