Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Grækenland

Grækenland er et fantastisk sted at besøge, og en af verdens bedste destinationer. Klimaet er perfekt til at nyde de lange kyststrækninger, smukke strande og mange ø klynger i Det Ægæiske Hav og Middelhavet. Inde i landet finder man forrevne bjerge, olivenlunde og vinproducerende dale, tidløse landsbyer og livlige byer.

Generelt er Grækenland opdelt i fem forskellige regioner. Den største består af en stor del af landets centrale og nordlige område. Selvom regionen er hjem til Grækenlands næststørste by, Thessaloniki, ser området meget lidt turisme, og tilbyder frygtløse rejsende uudforskede horisonter, der indeholder skatte som stedet for oraklet Apollo i Delphi, og Grækenlands højeste bjerg, Mount Olympus.

Hovedstaden Athen, som har nogle af de fineste arkitektoniske ruiner af det antikke græske empire, ligger i regionen kendt som Attica. Her ligger også landets første hovedstad, Aegina, den lange Attic kyststrækning og herfra er der mange færger ud til det græske øer.

De mange øer er Grækenlands største tiltrækning, og her kan besøgende finde middelalderlige strukturer, fortidsminder, fantastiske strande, spændende natteliv og rolige steder.

Den sydlige region er kendt som Peloponnes, og er hjem til de ældste byer i Europa, venetianske fæstninger, fiskerlejer, rolige feriesteder og kystbyer.

De internationale ruter til Grækenland sejler over Adriaterhavet fra Italien. Afhængig af årstiden, kan man rejse fra nord, øst eller sydøst Italien til havnene i Patras og Igoumenitsa på det græske fastland med mange færgeselskaber. De korteste ruter sejler fra Brindisi og Bari, mens rejser fra det nordlige Italien selvfølgelig tager længere tid. De fleste ruter sejler dagligt, med ekstra afgange i højsæsonen.

Man kan også sejle direkte til de populære øer Korfu, Zakynthos (Zante) og Sami på Kefallonia fra Italien.

En af de bedste metoder, og i mange tilfælde den eneste metode, til at komme rundt mellem de græske øer, er med færge. Der er mange havne, der tilbyder forbindelser til de forskellige øgrupper. Hovedpunktet for vidererejse er havnen i Piræus (Athen), og herfra kan man nå op til 50 destinationer med hundredvis af overfarter dagligt i højsæsonen. Piræus er en af verdens travleste passager færgehavne.

Andre vigtige indenlandske afgangshavne inkluderer Thessaloniki i central Makedonien, som har forbindelser til Sporaderne og de andre nordlige Ægæiske Øer, Rafina og Lavrio i regionen Attica, hvorfra man kan sejle til de fleste af Kykladerne. Mindre brugte havne på det græske fastland inkluderer Volos, Kavala, Ermioni og Kyllini.

Grækenlands største ø, Kreta, har ingen internationale færgeforbindelser, men der er mange daglige afgange fra Piræus til Heraklion og Chania, hvorfra man kan sejle videre til Kyladerne og Dodekaneserne.

Der er mere end 75 færge destinationer i Grækenland spredt over flere hundrede ruter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Minoan Lines
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Grækenland anmeldelser

 • "Super tur"

  Fine faciliteter og fin tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super fed færge"

  Dejlig sejletur på denne mega store færge. Flere restauranter, shops og butikker. Mener der var 9 etager.

  Læs mere Læs mindre
 • "Enkel uhøflig ansat var ved at ødelægge turen"

  Fin sejltur med fint skib. Meget pæn og ren kahyt med vindue selv på anden klasse. Ok restaurant. Høflig og venlig betjening fra alle bortset fra nedenstående: Vi var nær ikke kommet med skibet, fordi vi havde overset, at man i afgangshavnen skal have billetter i stedet for bookingsbekræftelsen/kvitteringen. I Symi havn blev først min mand og så jeg overfuset af den ansatte med turkis poloskjorte. Han råbte os ind i hovedet, hvad vi dog havde lavet på Symi i al den tid, vi havde været der, og vrængende ad os, om vi virkelig ikke vidste, hvad man skulle gøre. Herefter truende han os med, at så kunne vi ikke komme med færgen - på trods af, at man tydeligt kunne se, vi havde betalt de Ca 1200 kr. Heldigvis "reddede" en overordnet os og sagde, de ville ordne sagen i skibets reception. Vi havde lavet en fejl, men det berettiger ikke sådan en nedladende og grov behandling. Vi var begge meget rystede over det

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Grækenland