Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Algeriet

Med sin geografiske placering på toppen af Nordafrika, er Algeriet ideelt placeret for færgeroverfarter fra det spanske fastland. Der er også en række ruter til Frankrig. Uanset hvor man sejler fra, er alle overfarterne over Middelhavet relativt lange, og det anbefales, at booke en kabine.

Almeria er den spanske havn, der tilbyder tjenester til Oran og Ghazaouet i Algeriet, og begge disse destinationer giver en muligheden for at fordybe sig i algerisk kultur. Ghazaouet er en port til Tlemcen Nationalpark – et område i Algeriet, der inkluderer vandfald, historisk arkitektur og skove. Oran er landets næststørste by, og har fantastiske eksempler på klassisk arabisk arkitektur - selv banegården er designet i en stil, der ikke findes andre steder i verden.

Marseille, på den sydlige kyst af Frankrig, har et stort udvalg af destinationer for passagerer, der ønsker at sejle til Algeriet. Der er regelmæssige færger til Algier, Bejaia, Oran, Annaba og Skikda, og hver af disse havne giver et unikt indblik ind i den algeriske kulturel oplevelse.

Algier er hovedstaden i Algeriet, og monumentet af the Martys er en konstruktion, der skal besøges. Det blev bygget for at mindes dem, der døde under den lange kamp for algerisk selvstændighed. Hvis man kigger på de omkringliggende statuer, tilbydes et fascinerende indblik ind i de forskellige faser, der førte til det aktuelle Algeriet.

Annaba er en algerisk destination, der har noget at tilbyde alle. Regionen består af turist hotspots, der er centeret omkring smukke strande og maleriske bjerge, og når solen går ned, har den et af de mest livlige natteliv i landet. Green Main Street tilbyder et levende og spændende distrikt, hvor det sjove begynder om eftermiddagen.

Landets rige maritime historie betyder, at der er et godt udvalg af turistakktrationer og større byer kan findes på kysten, mens en tur indenlands vil give en chancen for at opleve en mere autentisk atmosfære.

Alternativt er det også muligt at fortsætte langs kysten til Marokko eller Tunesien, og Annaba er i særdeleshed meget tæt på den tunesiske grænse.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Corsica Linea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris

Algeriet anmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Algeriet