Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3311 ruter og 673 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Algeriet

Med sin geografiske placering på toppen af Nordafrika, er Algeriet ideelt placeret for færgeroverfarter fra det spanske fastland. Der er også en række ruter til Frankrig. Uanset hvor man sejler fra, er alle overfarterne over Middelhavet relativt lange, og det anbefales, at booke en kabine.

Almeria er den spanske havn, der tilbyder tjenester til Oran og Ghazaouet i Algeriet, og begge disse destinationer giver en muligheden for at fordybe sig i algerisk kultur. Ghazaouet er en port til Tlemcen Nationalpark – et område i Algeriet, der inkluderer vandfald, historisk arkitektur og skove. Oran er landets næststørste by, og har fantastiske eksempler på klassisk arabisk arkitektur - selv banegården er designet i en stil, der ikke findes andre steder i verden.

Marseille, på den sydlige kyst af Frankrig, har et stort udvalg af destinationer for passagerer, der ønsker at sejle til Algeriet. Der er regelmæssige færger til Algier, Bejaia, Oran, Annaba og Skikda, og hver af disse havne giver et unikt indblik ind i den algeriske kulturel oplevelse.

Algier er hovedstaden i Algeriet, og monumentet af the Martys er en konstruktion, der skal besøges. Det blev bygget for at mindes dem, der døde under den lange kamp for algerisk selvstændighed. Hvis man kigger på de omkringliggende statuer, tilbydes et fascinerende indblik ind i de forskellige faser, der førte til det aktuelle Algeriet.

Annaba er en algerisk destination, der har noget at tilbyde alle. Regionen består af turist hotspots, der er centeret omkring smukke strande og maleriske bjerge, og når solen går ned, har den et af de mest livlige natteliv i landet. Green Main Street tilbyder et levende og spændende distrikt, hvor det sjove begynder om eftermiddagen.

Landets rige maritime historie betyder, at der er et godt udvalg af turistakktrationer og større byer kan findes på kysten, mens en tur indenlands vil give en chancen for at opleve en mere autentisk atmosfære.

Alternativt er det også muligt at fortsætte langs kysten til Marokko eller Tunesien, og Annaba er i særdeleshed meget tæt på den tunesiske grænse.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Corsica Linea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris

Algeriet anmeldelser

 • "Generelt god"

  Generelt god, men på den langsomme og dyre side.

  Læs mere Læs mindre
 • "Algeciras til Tanger Med"

  Endnu en god tur med dette selskab.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bilferie til Mallorca"

  Vi ankom til Barcelona kl. 13,00, Færgen skulle først afgå kl. 23.00. Med lidt besvær, og et par forespørgelser, fandt vi terminalen. Vi fik vores boardingcards og oplysning om, at port 3 først åbnede kl 18,00, men at vi kunne parkere bilen i port 4 ved at betale € 12. Meget fin service!! Så tog vi en taxa op til Sagrada Familia og tilbragte resten af dagen og lidt af aftenen der. Det var fantastisk, at se båden blive "pakket" med enormt mange store lastbiler og så personbilerne ind imellem. Ombord sov vi i flystolene. Det var i starten en belastning pga. en familie, der absolut ikke havde styr på deres børn. De faldt dog omsider i søvn og det gjorde vi også. Da vi vågnede var vi ankommet til Palma og båden blev tømt utrolig hurtigt. det var meget effektivt. Så kunne ferien begynde.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Algeriet