COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Algeriet

Med sin geografiske placering på toppen af Nordafrika, er Algeriet ideelt placeret for færgeroverfarter fra det spanske fastland. Der er også en række ruter til Frankrig. Uanset hvor man sejler fra, er alle overfarterne over Middelhavet relativt lange, og det anbefales, at booke en kabine.

Almeria er den spanske havn, der tilbyder tjenester til Oran og Ghazaouet i Algeriet, og begge disse destinationer giver en muligheden for at fordybe sig i algerisk kultur. Ghazaouet er en port til Tlemcen Nationalpark – et område i Algeriet, der inkluderer vandfald, historisk arkitektur og skove. Oran er landets næststørste by, og har fantastiske eksempler på klassisk arabisk arkitektur - selv banegården er designet i en stil, der ikke findes andre steder i verden.

Marseille, på den sydlige kyst af Frankrig, har et stort udvalg af destinationer for passagerer, der ønsker at sejle til Algeriet. Der er regelmæssige færger til Algier, Bejaia, Oran, Annaba og Skikda, og hver af disse havne giver et unikt indblik ind i den algeriske kulturel oplevelse.

Algier er hovedstaden i Algeriet, og monumentet af the Martys er en konstruktion, der skal besøges. Det blev bygget for at mindes dem, der døde under den lange kamp for algerisk selvstændighed. Hvis man kigger på de omkringliggende statuer, tilbydes et fascinerende indblik ind i de forskellige faser, der førte til det aktuelle Algeriet.

Annaba er en algerisk destination, der har noget at tilbyde alle. Regionen består af turist hotspots, der er centeret omkring smukke strande og maleriske bjerge, og når solen går ned, har den et af de mest livlige natteliv i landet. Green Main Street tilbyder et levende og spændende distrikt, hvor det sjove begynder om eftermiddagen.

Landets rige maritime historie betyder, at der er et godt udvalg af turistakktrationer og større byer kan findes på kysten, mens en tur indenlands vil give en chancen for at opleve en mere autentisk atmosfære.

Alternativt er det også muligt at fortsætte langs kysten til Marokko eller Tunesien, og Annaba er i særdeleshed meget tæt på den tunesiske grænse.

Populære Færgeselskaber

  • 3 Afgange Ugentlig 16 t
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 8 t 1 m
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 22 t
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 13 t
  • Få pris

Algeriet anmeldelser

 • "Hund"

  Det var perfekt at jeg kunne tage min hund ud af dens kennel når jeg ville og er taknemmlig for personalets venlighed.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode kabiner"

  Kabinerne på dette skib er virkelig rummelige og vi sov virkelig godt, hvilket er godt fordi vi skulle køre hele dagen da vi ankom til havnen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god for familier"

  Dette er en god færge for børn. Det var godt at se dem underholdt hele tiden i et sikkert miljø, hvilket gjorde det nemmere for os at planlægge hvad vi skulle lave på vores ferie. Restauranten har et stort udvalg for familier.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pool!"

  Kan varmt anbefale at rejse på en færge som har en pool! Restauranten havde også gode priser.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Algeriet