Heraklion til Paros færge

Heraklion Paros færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 5 gange Uge, Hellenic Seaways 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Heraklion Paros overfarten mellem Kreta og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Heraklion - Paros færgeselskaber

 • Sea Jets
  • 5 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 3 t 40 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 5 Afgange Ugentlig 6 t 25 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Heraklion Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Heraklion Paros ruten er for en bil og 1 passager.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færge. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig ø og meget indbydende. Paros er den næststørste kykladiske ø og har mange ting at se og lave, inklusiv de mange forskellige former for vandsport, der er her. Der er også kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til 326 e.kr. Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromendaden og nogle dejlige strander, som omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.