Heraklion til Paros færge

Heraklion Paros færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 6 gange Uge, Sea Jets 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 18 overfarter Uge på Heraklion Paros overfarten mellem Kreta og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Heraklion - Paros færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 6 Afgange Ugentlig 3 t 50 m
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 5 Afgange Ugentlig 5 t 58 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Heraklion Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Heraklion Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.