COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Égina - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Athen side

Égina - Piræus færgeselskaber

  • 13 Sailings Daily 40 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour 15 min
  • Get price
  • 9 Sailings Daily 1 hour 10 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 40 min
  • Get price

Égina Piræus færge anmeldelser

 • "Meget tilfreds"

  Meget tilfreds. Afgang til tiden. Fint udbud af snacks. Trygt og god service

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Égina til Piræus færge

Égina Piræus færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 13 gange dag, Anes Ferries 3 gange dag, Saronic Ferries 9 gange dag & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 8 gange dag.

Der er 33 overfarter dag på Égina Piræus overfarten mellem De Saroniske Øer og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Égina Guide

Øen Aegina er en af de Saroniske Øer i Grækenland og ligger omkring 28 km fra Athen. Omkring to tredjedele af øen består af en udslukt vulkan, med nord og øst bestående af en frugtbar jord, hvor der bl.a. dyrkes korn, bomuld, vinstokke, mandler, oliven og figner.

Øens strande er en populær turistattraktion, især da færger fra Piræus kun tager 40 minutter. Der er regelmæssige busforbindelser fra Aegina til destinationer på hele øen, såsom Agia Marina og Portes. Andre attraktioner på øen inkluderer templet Aphaea, som var dedikeret til sin navnebror, en gudinde, der senere blev forbundet med Athena. Templet var en del af Parthenon og templet Poseidon på Sounion.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.