COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Karlovassi - Evdilos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Karlovassi til Evdilos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Samos til Ikaria side

Om bord på færgerne

Karlovassi - Evdilos færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 1 hour 25 min
    • Get price

Karlovassi til Evdilos færge

Karlovassi Evdilos færgeruten forbinder Samos med Ikaria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 25 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Karlovassi Evdilos ruten mellem Samos og Ikaria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Karlovassi Guide

Den græske by Karlovassi ligger på øen Samos, som ligger i det nordlige ægæiske hav. Byen ligger på den nordlige side af øen, og har en lang historie af erhverv og kultur. Faktisk var byen kendt for sin garveri og tobak industri indtil det 20. århundrede. Byens Tannery Museum indeholder skærme, der viser byens lange historie i garveri, der daterer tilbage til oldtiden. På skærmene vil besøgende se de værktøjer og metoder der blev brugt. Hvis man er interesseret i arkitektur, har byen mange neoklassiske palæer, som kan ses sammen med resterne af de store sten fabrikker på ”Ormos”.

Fra havnen er der færgeforbindelser til andre øer og til det græske fastland. Destinationer inkluderer Piræus, Chios, Fournoi, Agious Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.


Evdilos Guide

Den græske by Evdilos ligger på den nordlige del af øen Ikaria, som ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Byen, som var amfiteater, blev først bygget efter 1830 efter afslutningen af piratangreb på øen. Byen var øens midlertidige hovedstad før Agios Kirikos blev erklæret hovedstaden under den anden tyrkiske besættelse mellem 1834 og 1912. Byens navn betyder ”fri og åben horisont”. I dag er byen hjemsted for øens anden havn og er centrum for de nordlige, centrale og vestlige dele af øen. Sammen med Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis og Frandato, udgør byen samfundet af Evdilos, som har omkring 2.400 faste indbyggere.
Øens terræn er præget af bjerge, dejlige floder og spektakulære kløfter, og er populær blandt vandrere. Men øen og har også nogle dejlige sand- og stenstrande, hvoraf nogle er temmelig afsondret og svært tilgængelige, selv i bil.