Venedig
Patras
Færger til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Venedig til Patras færge

Venedig Patras færgeruten forbinder Italien med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Superfast. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 32 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Venedig Patras færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Venedig til Patras?

Færgeoverfarten fra Venedig til Patras tager ca. 32h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Venedig og Patras?

Der er 1 færgeoperatør for Venedig til Patras, og dette er
  • Anek Superfast

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Venedig til Patras?

Book færger fra Venedig til Patras via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Patras?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Venedig til Patras med
  • Anek Superfast

Kan du tage din bil med på færgen fra Venedig til Patras?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Venedig til Patras med
  • Anek Superfast

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Venedig til Patras?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Hvad er afstanden fra Venedig til Patras?

Afstanden mellem Venedig og Patras er ca. 700 sømil.

Venedig Guide

Venedig er en by beliggende i den nordøstlige del af Italien og ligger fordelt over 18 små øer, som er adskilt af kanaler og forbundet af broer. Byen ligger i den venetianske lagune, som strækker sig langs kysten, mellem udmundingen af Po og Piave floderne. Venedig er kendt verden over for sine smukke omgivelser, sin arkitektur og sin kunst. Hele byen, sammen med lagunen, er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, der levede i området omkring det 10. århundrede f.kr.

Venedig færgeterminal, Passeggeri, forbinder Venedig til fastlandet med afgange fra den berømte bro, Ponte della Liberta. Den nye Venedig Marritima færge terminal tilbyder et udvalg af faciliteter, inklusiv check-ind skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en af havnens ældste bygninger og tilbyder moderne faciliteter, inklusiv cafeer, butikker og mere. IS Basiliocan Terminal er hvor færgerne fra kroatiske og nordlige dele af Adriaterhavet ankommer. Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.


Venedig til Patras Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 15/07/2024 og 21.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Anek Superfast 12:00 20:00 32 timer Torsdag
Anek Superfast 15:30 01:00 33 timer 30 minutter Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking