COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonissos - Volos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Alonissos til Volos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sporaderne til Grækenland side

Alonissos - Volos færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 5 hr 20 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 2 hr 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 5 min
  • Get price

Alonissos til Volos færge

Alonissos Volos færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 gange Uge, Anes Ferries 1 gange Uge, Aegean Flying Dolphins 6 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 28 overfarter Uge på Alonissos Volos overfarten mellem Sporaderne og Grækenland og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos er del af Sporaderne, som ligger i Det Ægæiske Hav. De andre øer i øgruppen er Skiathos og Skopelos. Øens største landsby, også kaldet Alonnisos, ligger på den sydlige del af øen og er kendt lokalt som Chora. Bugten i den sydlige ende af øen kaldes også Alonnisos.

Øens hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sydøstlige kyst. Herfra er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Der er også færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Skyros.


Volos Guide

Den græske by Volos er en ganske ny by, efter græske standarder, men ruiner fundet i byen og det omkringliggende område daterer tilbage til de tidligste beboede dage af Balkan halvøen. Den moderne by blev grundlagt i det 19. århundrede, men meget af den blev ødelagt under et jordskælv i 1955. Som følge heraf blev de fleste bygninger i byen bygget efter 1955. Havnefront området har en række restauranter, cafeer og barer, og er et populært sted blandt lokale og turister. En populær attraktion er Volos arkæologiske museum, som indeholder artefakter fra så langt tilbage som bronzealderen. I byen er også det kommunale museum i rådhuset, som indeholder arbejde af moderne græske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en smuk bygning fra det 20. århundrede, som ligger for enden af promenaden. Der er også to arkæologiske udgravninger ikke lange ude for byen.