Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bodrum havn

  • Bodrum overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bodrum før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bodrum overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bodrum færgeservicer

Bodrum Guide

Bodrum Guide

Bodrum er en havneby og et distrikt i Tyrkiet i den sydvestlige Ægæiske region, som ligger på den sydlige kyst af Bodrum halvøen, ved indgangen til bugten Gokova. I oldtiden var Bodrum en antik græsk by, Halicarnassus og var berømt for at have en af de syv vidundere i den antikke verden – Mausolett ved Halicarnassus. Desværre blev fortidsmindet ødelagt i middelalderen af jordskælv, men nogle af resterne kan stadig ses på British Museum. Bodrum er et fascinerende sted med en behagelig kontrast mellem det antikke og moderne, med fragmenter af sin gamle historie i hele byen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking