Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Tanger Med havn

  • Med bil

    Tanger Med havn er forbundet til Marokkos nationale motorvejsnet af A4. Tanger Med havn er ca. 54 km fra Tanger Vest, 35 km fra Tanger Øst, 18 km fra Fnideq, 46 km fra Tétouan, 277 km fra Rabat og 367 km fra Casablanca.

  • Med tog

    Regulære togservicer forbinder Marokko med Tanger og videre til Ksar Sghir station (nærmeste station på havnen). For mere information om togservicer, besøg www.oncf.ma

  • Tanger Med overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Tanger Med før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Tanger Med overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Tanger Med færgeservicer

Tanger Med Guide

Tanger Med Guide

Tanger-Med er en international havn, som ligger omkring 40 km øst af Tanger, Marokko. Overførelsen af færge servicer fra Tanger til Tanger Med begyndte i midten af 2010. Tanger Med havn er beliggende ved mødepunktet af Middelhavet og Atlanterhavet, og er en af de mest populære havne i Middelhavet.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking