COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mykonos - Koufonissi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Mykonos - Koufonissi færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 40 min
  • Get price

Mykonos Koufonissi færge anmeldelser

 • "Hvilken havn?"

  Det ville have været meget praktisk at vide, om Seajets sejlede fra den gamle havn eller den nye havn. Der er to havne i Mykonos! Turen var meget hurtig og sæderne behagelige. Vi sejlede fra den gamle havn.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig og nem"

  Nem booking online, god service.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Mykonos til Koufonissi færge

Mykonos Koufonissi færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Cyclades Fast Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 40 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Mykonos Koufonissi ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.


Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger øst for øen Naxos og vest for øen Amorgos, og består af to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er adskilt af et stræde, der er omkring 200 meter bredt, og øens navn kommer fra det græske ord for ”hule ø”, som er en henvisning til de to store huler, som fik pirater til at tro, at øen var hul, når de så den fra havet.
Pano Koufonisi er den eneste beboede af de to holme og er en populær destination for besøgende, der ønsker af slappe af på øens gyldne strande eller svømme i det krystalklare vand.