Ikaria

Sådan bookes færger fra Ikaria til De Ægæiske Øer

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Ikaria til De Ægæiske Øer. Der er 2 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Agios Kirikos til Fournoi, Evdilos til Vathi, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Agios Kirikos til Fournoi, Pythagorio, Vathi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene & Evdilos til Vathi, Fournoi, Chios, Limnos (Myrina) & Mytilene.

Den hurtigste rute mellem Ikaria og De Ægæiske Øer er Agios Kirikos til Fournoi med en sejltid på ca. 20 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Ikaria De Ægæiske Øer kort

Tryk her for kort

Om Ikaria:

Ikaria er en græsk ø i Det Ægæiske Hav, sydvest for Samos, circa 50 kilometer fra den tyrkiske kyst.

Ikaria har en smuk balance mellem natur, frihed og udvikling, og er for nylig blevet kåret ’den bedste græske ø for naturelskere’ af CNN.

Øen tilbyder store naturområder, fantastiske bjergrige landskaber, smukke strande og en venlig befolkning, så der er masser af aktiviteter for alle.

Øen er også, ifølge legenden, fødestedet for Dionysos, vinens gud, så der er masser af gode vinfårde og maleriske vinmarker, som er værd at se.

Ikaria er et fremragende afgangspunkt for mange steder i Grækenland. Fra havnene på øens nordlige og sydlige kyster, er der mange færgeruter til fastlandet og de omkringliggende øer.

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer er en øgruppe i Det Ægæiske Hav.

Øerne, som er beliggende mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og vest for Tyrkiet, består af syv grupper; de nordøstlige Ægæiske Øer, Sporaderne, Euboea, De Saroniske Øer, Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Øerne i det Ægæiske Hav har krystalklart blåt vand, varme kilder, fæstnings landsbyer, rig historie, lækre skaldyr og nogle af de smukkeste strande i Grækenland. De Ægæiske Øer tilbyder dem, der besøger regionen en mindeværdig og autentisk oplevelse.

Som med mange øgrupper, er færgerejser meget populære og i mange tilfælde, den eneste måde at komme omkring på.