Anafi til Paros færge

Anafi Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 15 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 20 m.

Der er 3 overfarter Uge på Anafi Paros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Anafi - Paros færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 6 t 15 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 5 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Anafi Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Anafi Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Anafi Guide

Den græske ø Anafi, er del af Kykladerne og ligger øst for øen Thira, eller Santorini. Øen er populær blandt vandrere, der kan benytte øens gamle stier, nogle gange op af stejle bakker. For dem, som ønsker en mere afslappende tur, er der populære strande, som inkluderer Klisidi og Roukounas. En af Middelhavets højeste tinder, Mount Kalamos, er 420 meter over havets overflade, og ligger på en halvø i den østlige ende af øen. På toppen af Mount Kalamos ligger Kalamiotissa kirke, som blev ombygget efter et jordskælv i 1950erne.

Øens havn, sammen med resten af Kykladerne, er forbundet med færge til havnene i Piræus og Rafine. Færger til de øvrige øer i Kykladerne, herunder Los, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros og Milos afgår også fra Anafi sammen med færger til øerne Kreta, Rhodos og Dodekanserne.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.