Piræus til Mytilene færge

Piræus Mytilene færgeruten forbinder Athen med Lesbos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer 30 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid fra 11 t.

Der er 13 overfarter Uge på Piræus Mytilene ruten mellem Athen og Lesbos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Mytilene færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 9 t 30 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 8 Afgange Ugentlig 11 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Mytilene Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Mytilene ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Mytilene Guide

Den antikke græske by Mytilene er hovedstaden på øen Lesbos, der ligger i den nordøstlige del af det Ægæiske Hav, og er også hjemsted for øens havn. Mytilene er bygget på syv bakker og overser Gateluzzi fæstning. Byen har et livligt natteliv og har dejlige hoteller, restauranter og rekreative faciliteter.

Populære attraktioner i byen inkluderer Gateluzzi Slot, kirken Agios Therapon med sin prægtige kuppel og Statue of Liberty. Mange af byens beboere mødes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sydlige havn, hvor der er mange barer og cafeer.

Der er færgeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Piræus og Thessaloniki.