Piræus til Mytilene færge

Piræus Mytilene færgeruten forbinder Athen med Lesbos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer 5 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 45 m.

Der er 12 overfarter Uge på Piræus Mytilene ruten mellem Athen og Lesbos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Mytilene færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 9 t 5 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 11 Afgange Ugentlig 10 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Mytilene Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Mytilene ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Mytilene Guide

Den antikke græske by Mytilene er hovedstaden på øen Lesbos, der ligger i den nordøstlige del af det Ægæiske Hav, og er også hjemsted for øens havn. Mytilene er bygget på syv bakker og overser Gateluzzi fæstning. Byen har et livligt natteliv og har dejlige hoteller, restauranter og rekreative faciliteter.

Populære attraktioner i byen inkluderer Gateluzzi Slot, kirken Agios Therapon med sin prægtige kuppel og Statue of Liberty. Mange af byens beboere mødes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sydlige havn, hvor der er mange barer og cafeer.

Der er færgeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Piræus og Thessaloniki.