COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Panormitis - Rhodos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Panormitis - Rhodos færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 5 min
  • Get price

Panormitis til Rhodos færge

Panormitis Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Sea Dreams sejler op til 4 gange Uge, Dodekanisos Seaways 1 gange Uge & Anes Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 12 overfarter Uge på Panormitis Rhodos overfarten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Panormitis Guide

Panormitis ligger på den græske ø Symi.


Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.