Panormitis
Rhodos
Færger til Dodekaneserne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Panormitis til Rhodos færge

Panormitis Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Sea Dreams sejler op til 7 gange Uge, Dodekanisos Seaways 5 gange Uge & Anes Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 19 overfarter Uge på Panormitis Rhodos overfarten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Panormitis til Rhodos?

Færgeoverfarten fra Panormitis til Rhodos tager ca. 1h 35m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Panormitis og Rhodos?

Der er 3 populære færgeoperatører for Panormitis til Rhodos. Disse er
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Panormitis til Rhodos?

Book færger fra Panormitis til Rhodos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Panormitis til Rhodos?

Afstanden mellem Panormitis og Rhodos er ca. 23 sømil.

Panormitis Guide

Den græske ø Symi, eller Simi, er beliggende i den sydlige del af Dodekaneserne, nord for øen Rhodos og en kort afstand fra den sydvestlige kyst af Tyrkiet. Det er en forholdsvis lille ø, som er 13 km lang og 8 km bred. Øen kan karakteriseres som at være sammensat af en række forskellige områder. Hovedhavnen er Yialos, og hovedbyen er Chorio. I dalen nedenfor Chorio ligger Pedi Bay området af øen, som er syd af Yialos. Endelig er der Nimborios, som er en bugt nord for Yialos. Derudover er der et kloster ved Panormitis og en lille landsby ved Marathounda.

Synet, der velkommer besøgende til øen, når de kommer med færge, er som et smukt billede af en traditionel græsk by. Øens strande er små og rene, nogle er organiseret, nogle er afsondret. Men alle byder på en afslappende græsk atmosfære.

Fra øens havn er der færgeborbindelser til Rhodos og mange andre græske øer.


Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.


Panormitis til Rhodos Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Dodekanisos Seaways 15:30 17:00 1 time 30 minutter Mon, Sol
Sea Dreams 15:40 16:45 1 time 5 minutter Mon, Onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking