Kavala til Limnos færge

Kavala Limnos færgeruten forbinder Grækenland med De Ægæiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kavala Limnos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kavala - Limnos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kavala Limnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kavala Limnos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kavala Guide

Byen Kavala ligger i den østlige del af Makedonien i det nordlige Grækenland. Kavala ligger på bugten af samme navn, på tværs af den græske ø Thasos, og ca. 160 km fra Thessaloniki, 37 km fra Drama og 56 km fra Xanthi. Byen har en rig historie, og der er mange ting at se og lave her. Castle of Kavala ligger dominerende på toppen af halvøen. Gentagne genopbygninger og reparationer til slottets fæstningsværk har efterladt spor på slottets vægge. I sin nuværende form, blev det bygget i den første halvdel af det 15. århundrede på et fundament, som går tilbage til den byzantinske periode. Andre steder af interesse inkluderer Kamares (det gamle akvædukt), som blev bygget i den romerske/byzantinske periode, Imaret og House og Mehmet Ali på den gamle rådhusplads.

Færger forbinder byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.