Albanien

Sådan bookes færger fra Albanien til De Ioniske Øer

Der er 2 færgeruter mellem Albanien og De Ioniske Øer med 73 afgange ugentligt. Finikas Lines leverer 2 ruter, Saranda til Korfu sejler 6 gange dagligt & Himare til Korfu omkring 2 gange ugentligt. Ionian Seaways leverer 1 rute, Saranda til Korfu som sejler 15 gange ugentligt. Joy Lines leverer 1 rute, Saranda til Korfu som sejler 14 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Albanien til De Ioniske Øer for at tjekke informasjon.

Albanien De Ioniske Øer kort

Tryk her for kort

Færger fra Albanien til De Ioniske Øer

Om Albanien:

Albanien er et land i sydøst Europa på Balkan halvø, med Adriaterhavet mod vest og det Ioniske Hav mod sydvest.

Dets smukke, varierende landskab består af enorme bjerge, arkæologiske udgravninger og idylliske landsbyer, og dette er med til at gøre landet til en populær destination.

Hovedstaden, Tirana kan imponerende osmannisk arkitektur og en kyststrækning på 362 kilometer, som er velsignet med nogle fantastiske strande, så her er noget for enhver smag.

Durres havn ligger ca. 35 kilometer øst for Tirana og findes ved motorvej SH2, mens havnene i Vlora og Saranda, som er længere sydpå, betjenes af den kystnære SH8 rute.

Færgerejser er en bekvem måde at udforske Middelhavet på, og Albanien tilbyder en række overfarter over Adriaterhavet, som drives af et stort udvalg af færgeselskaber.

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer er en gruppe af græske øer ud for Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav, også kendt som de vestlige græske øer.

I modsætning til Kykladerne, er De Ioniske Øer kendt for at være blomstrende med grønt. Med tydelig tradition, gastronomi og arkitektur på hver af øerne, er det svært ikke af falde for De Ioniske Øer.