Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bari havn

 • Med bil

  Kørende fra den nordlige del af Bari skal tage A14. Kørende fra Napoli skal tage A16.

 • Med tog

  Togservicer forbinder Bari til alle større italienske destinationer. Stazione Centrale er den lokale togstation og ligger ca. 1,5 km fra havnen.

 • Med bus

  ’Linea 20’ kører jævenligt fra havnen til Bari togstation og billetter kan købes fra kiosken inde på stationen. Billetter skal valideres ved ombordstigning ved at stemple dem i en af de gule maskiner ombord. Pris er ca. €0,70 per person.

 • Adresse

  Piazzale Cristoforo Colombo, 1 70122 Bari

 • Bari overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bari før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bari overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bari færgeservicer

Bari Guide

Bari Guide

Bari er en gammel barok by, der er smukt beliggende ved havet. Byen er hovedstaden af Puglia regionen og provinsen Bari. Efter Napoli, er Bari den andenstørste by i den sydlige del af det italienske fastland. I flere århundreder har byen været en stor kommerciel-, fisker- og færgehavn. Den blev inkorporeret ind i det moderne land af Italien i 1861. Der er tre distinkt dele i Bari: ’den gamle by’ på en halvø i nord, ’Murattianno’ i syd og det centrale område, som er en stor shopping og kontor zone. På trods af tronen, som er sat af den dominerende religiøse arkitektur, er et antal trendy restauranter og natklubber dukket op og skaber et meget livligt natteliv.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking