Leros til Patmos færge

Leros Patmos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 40 m.

Der er 16 overfarter Uge på Leros Patmos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Leros - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 55 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 11 Afgange Ugentlig 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Leros Patmos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Leros Patmos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Leros Guide

Den græske ø Leros er en af Dodekaneserne, der er beliggende i det ægæiske hav, omkring 200 km fra Piræus. Leros ligger tæt på de nærliggende øer Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki og Farmakos. Den lille ø måler omkring 74 km2 og har en befolkning på knap 8000 indbyggere, der bliver fordoblet i sommermånederne. Strandene Partheni og Belfouti på den nordlige del af øen er populær blandt turister, og ligeså er strandene i Gourna, Kokali og Ayia Isidoros på den vestlige side af øen. Den maleriske havn i Agia Marina ligger sydøst for bugten Alinda, som er omkring 10 minutters gang fra Platanos.

Rejsetiden mellem Leros og Piræus med færge er ca. 11 timer. Der er også daglige færgeforbindelser til de fleste af øerne i Dodekaneserne som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Saymi og Nisyros. Der er også ugentlige afgange til nogle af øerne i Kykladerne, som Syros og Amorgos.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.