Book en Dunkerque færge

Dunkerque færgehavn i Frankrig forbinder dig med Dover i England med et valg af op til 12 afgange dagligt. Sejltiden for Dunkerque til Dover overfarten er fra 2 timer, og med DFDS Seaways.

Dunkerque havnekort

Tryk her for kort

Dunkerque færge alternativer

Dunkerque færgeservicer

 • DFDS Seaways
  • 12 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris

Dunkerque Guide

Dunkerque er en havneby som er beliggende i den nordligste del af Frankrig, 10 km fra den belgiske grænse. Byens navn stammer fra det vest flamske ’duin’ (klit) og ’kerke’ (kirke). Indtil midten af det 20. århundrede lå byen i det hollandsktalende område og den hollandske dialekt kan stadigvæk findes den dag i dag, men er hovedsagelig blevet erstattet af fransk.

Området var meget omstridt mellem Spanien, England, Holland og Frankrig. I 8 års krigen blev havnen base for de æreløse Dunkerque Raiders indtil byen blev erobrede af Louise XIII af Frankrig i 1646.

Under anden verdenskrig fandt stærke kampe sted omkring Dunkerque under den tyske invasion i 1640, men den dysse i aktionen tillod et stort antal franske og engelske soldater at flygte til England. 338,226 mænd blev evakueret under konstant bombning (miraklet af Dunkerque, som Winston Churchill kaldte det).

Sådan kommer du til Dunkerque havn

 • Med bil

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Med tog

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Adresse

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Dunkerque overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dunkerque før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dunkerque overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.