Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Dunkerque havn

 • Med bil

  Kørende fra A25 Lille skal tage A16 i retning mod Calais. Kørende fra A16 Dunkerque/Belgien skal tage afkørsel 24 og følge skiltene til ’Port Rapide/Car Ferry’. Kørende fra St. Omer skal tage D600 som krydser A16 direkte til havnen. Fra Dunkerque center: følg skiltene mod Calais – enten A16 til afkørsel 24 eller RN1 og følg skiltene til ’Loon Plage/Car Ferry’.

 • Med tog

  Dunkerque SNCF togstation er en kort gåtur fra turistkontoret på rue de l’Amiral Ronarc’h. For mere information, besøg SNCF hjemmeside.

 • Adresse

  Terminal Roulier du Port Ouest, F-59279 Loon-Plage Dunkerque

 • Dunkerque overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dunkerque før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dunkerque overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Dunkerque færgeservicer

Dunkerque Guide

Dunkerque Guide

Dunkerque er en havneby som er beliggende i den nordligste del af Frankrig, 10 km fra den belgiske grænse. Byens navn stammer fra det vest flamske ’duin’ (klit) og ’kerke’ (kirke). Indtil midten af det 20. århundrede lå byen i det hollandsktalende område og den hollandske dialekt kan stadigvæk findes den dag i dag, men er hovedsagelig blevet erstattet af fransk. Området var meget omstridt mellem Spanien, England, Holland og Frankrig. I 8 års krigen blev havnen base for de æreløse Dunkerque Raiders indtil byen blev erobrede af Louise XIII af Frankrig i 1646. Under anden verdenskrig fandt stærke kampe sted omkring Dunkerque under den tyske invasion i 1640, men den dysse i aktionen tillod et stort antal franske og engelske soldater at flygte til England. 338,226 mænd blev evakueret under konstant bombning (miraklet af Dunkerque, som Winston Churchill kaldte det).

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking