Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Guadeloupe

Guadeloupe er et fransk oversøisk department i det Caribiske Hav, som består af øerne Basse-Terre mod vest og Grand-Terre mod øst, adskilt af en smal strækning af vand.

Guadeloupe har alt man behøver for en uforglemmelig ferie; sandstrande, en vidunderlig national park og imponerende historiske steder.

Grand Anse, der ligger 2 km nord for Deshaies på Basse-Terre, er en lang gylden strand, som er et besøg værd. Selvom den kan være travl, kan man finde roligere områder længere nede af bugten.

Basse-Terre er også hjemsted for en national park. En vandretur gennem regnskoven giver stor mulighed for at se indfødt dyreliv, såsom Guadeloupe vaskebjørn, desmerdyr og over 30 fuglearter.

Guadeloupe har et udsøgt fransk køkken. Sørg for at prøve ’La Savane’ i Deshaies, som er en strandpromenade restaurant, der serverer et udvalg af klassiskere, herunder kalvekød nyrer og lam filet.

Man kan få en fornemmelse for øernes kultur med en naturskøn tur af Grand-Terre. I Pointe-a-Pitre på vestkysten, finder man Cathedrale de St-Pierre et St-Paul, som er en ejendommelig struktur tilnavnet ’The Iron Cathedral’, på grund af dens jern dragere der anvendes til at holde den oppe mod orkaner og jordskælv. En anden, som man bør se, er Damoiseau Distillery i Les Moule, som giver et fascinerende indblik ind i den lokale rom produktion.

10 km syd for hovedøerne ligger Terre-de-Haut. Hovedattraktionen på denne lille ø er Fort Napoleon fra det 19. århundrede. Efter at man har udforsket fortet, kan man slente gennem kaktus haver og besøge søfartsmuseet, hvor man kan lære om den berømte ’Battle of Les Saintes’, som var en 4 dages konflikt mellem franske og britiske skibe i det 18. århundrede.

Den eneste færgerute i Guadeloupe forbinder Trois Rivieres i det sydlige Basse-Terre og Les Saintes i Terre-de-Haut, og leveres af CTM Deher. Der er to afgange daglig, som varer omkring 15 minutter, så det kunne ikke være nemmere at komme mellem disse caribiske perler.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • CTM Deher
    • Få pris
  • L’Express Des Iles
    • Få pris

Ruter og havne i Guadeloupe