Folegandros til Piræus færge

Folegandros Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 25 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 15 m.

Der er 11 overfarter Uge på Folegandros Piræus ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Folegandros - Piræus færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 6 t 25 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Folegandros Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Folegandros Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en græsk ø i Det Ægæiske Hav og er en del af Kykladerne. Den lille ø, ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 indbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øens havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyder besøgende en hyggelig gåtur med storslået udsigt over Chora og øens vestkyst. Folegandros har en række dejlige strande, men alle er temmelig svære at komme til. Nogle kræver lidt af en gåtur eller er kun tilgængelige med båd. De to strande, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Der er færgeforbindelser til øen fra Piræus, Rafini, de øvrige Kykladerne, Kreta, Rhodos og Dodekanserne.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.