Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Syros - Tinos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Syros - Tinos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 20 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 30 min
  • Get price

Syros Tinos færge anmeldelser

 • "Dejlig sejltur"

  Dejlig sejltur, kunne slappe af i bløde lænestole

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "Administrativt bøvl "

  Selve sejturenene er rigtig fint. Der var god plads, gode sæder osv. Det fremgik desværre ikke af billetten på hvilken kaj, færgen sejlede fra på Rhodos. Det er jo en større havn, og ikke nemt at finde ud af, hvor båden sejlede fra. Da vi skulle om bord, fik vi besked på, at vores printede billet købt over nettet skulle ombyttes til andre billetter. Så tilbage igen for at ombytte. Godt vi var i god tid. Så hvis der havde stået, hvilken kaj færgen sejlede fra samt at billetten skulle ombyttes, så havde vi vidst det på forhånd, Da vi skulle ha ombyttet billetten på Tilos fra print til papbilletter, kostede det i alt 4 euro for dette. Det fremgik hellere ikke nogle steder.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Vi har nu sejlet i flere år til Syros. Det er en skøn tur med en færge af høj standard.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig tur"

  Bookede online, alt var ligetil. Det eneste jeg ikke var klar over, var, at man skal hente færgebilletterne fra kontoret i Piræus, men billetkontoret ligger lige der, hvor man går om bord, så dette var ikke et problem. Begge bådene var meget rene med hjælpsomt personalt, meget behagelige (men lange) sejlture.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre

Syros til Tinos færge

Syros Tinos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, SeaJets 1 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 9 overfarter Uge på Syros Tinos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.


Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.