Bodrum til Kos færge

Bodrum Kos færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Dodecanese Flying Dolphins sejler op til 7 gange Uge, Bodrum Express 7 gange Uge & Dentur Avrasya servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Bodrum Kos overfarten mellem Tyrkiet og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Bodrum - Kos færgeselskaber

 • Dodecanese Flying Dolphins
  • 7 Afgange Ugentlig 45 m
  • Få pris
 • Bodrum Express
  • 7 Afgange Ugentlig 45 m
  • Få pris
 • Dentur Avrasya
  • 7 Afgange Ugentlig 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Bodrum Kos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Bodrum Guide

Bodrum er beliggende i den tyrkiske provins Mugla på den sydligste kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt for at bosætte mausoleum mausolus, en af de syv viundere i den antikke verden, og blev også kaldt Halicarnassus. Bodrum Slot blev bygget i det 15. århundrede af Johanniterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunde er vært for en række kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internationale lufthavn og kun få minutters gang fra byens centrum. Havnen kan betjene mindst to store krydstogtskibe ad gangen sammen med tre motorbåde. Havnen har også tre færge ramper. Der er færgeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og græske havne og øer.

Kos Guide

Kos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav på den sydlige side af øen Kalymnos og den nordlige del af øen Nisyros. Øen, der kun ligger ca. 5 km fra den tyrkiske kyst, er den tredje største af Dodekaneserne. Kos er et velkendt og populært feriemål, og her kan man nyde øens strande. Kos var en af de første græske øer, som anerkendte fordelen af turisme og som et resultat blev mange hoteller bygget langs øens strande og sandede kystlinje i syd og øst. Cykling er en populær aktivitet på Kos, da øens terræn er fladt og fordi der er mange cykeludlejning forretninger på hele øen, samt dedikeret cykelstier mellem nogle af de større hoteller.
Der er en daglig færgeservice mellem Kos og Piræus, samt mellem Kos og resten af Dodekaneserne, øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav og Tyrkiet.