Ios til Syros færge

Ios Syros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 55 m.

Der er 3 overfarter Uge på Ios Syros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ios - Syros færgeselskaber

  • SeaJets
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ios Syros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ios Syros ruten er for en bil og 1 passager.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger midt mellem øen Naxos og øen Santorini. Øens terræn er præget af bakker og klipper, der fører ned til havet på de fleste sider af øen. Beliggende på den nordlige vestkyst er øens havn, der kun er en kort afstand fra landsbyen Chora. Turen mellem Chora og havnen kan tages på fods på ca. 15 minutter. Landsbyen er præget af smalle stier og gader, hvoraf de fleste nu er blevet overtaget af barer, restauranter, butikker og natklubber.

Der er færgeforbindelser mellem Ios og Piræus og Rafina med en sejltid på mellem 4½ timer og 8 timer, afhængig af færgen og destinationen. I sommermånederne er Ios også forbundet til de andre øer i Kykladerne.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.