COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sifnos - Kimolos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Sifnos - Kimolos færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 7 hr 45 min
  • Get price

Sifnos til Kimolos færge

Sifnos Kimolos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 3 gange Uge, Hellenic Seaways 3 gange Uge, Aegean Speed Lines 3 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 10 overfarter Uge på Sifnos Kimolos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos er en af Kykladerne, og ligger mellem øen Serifos og øen Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen Piræus på det græske fastland. Øens hovedstad er Apollonia, også kaldet Hora, og blev bygget over 3 bakker på midten af øen i form af et amfiteater. Byen har hvidkalkede huse i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øens Folkeminde Museum ligger i Apollonia på Hiroon Torv, der betyder Heltenes Torv.

En af de mest populære attraktioner på øen er den middelalderlige borg placeret omkring 3,5 km fra Apollonia. Den blev bygget på toppen af øens gamle hovedstad og har stadig de oprindelige karakteristisker af en venetiansk fæstning. Den blev bygget omkring 1635.

Øens havn ligger i byen Kamares og om sommeren er der færgeforbindelser til Piræus og andre Kykladiske øer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.


Kimolos Guide

Kimolos er en græsk ø, der ligger i det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Ifølge legenden, har øen fået sit navn fra dens første beboer. Under oldtiden blev øen kaldt Echinousa, sandsynligvis efter slangen Echidna som var, og stadig er, almindelig på øen. Siden oldtiden har øen været en slagmark mellem det gamle Athen, herskeren af øen, og Sparta, herskeren af nærliggende Milos.
Kimolos hører faktisk til de vestlige Kyklader og er forbundet til nærliggende øer og havnen i Piræus, Athen.