Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ancona havn

 • Med bil

  Ancona havn er ca. 300 km fra Rom på Adriaterhavskysten. Ancona er forbundet til det italienske motorvejsnet A14. Ancona havn er nem at finde når du kommer nær byen.

 • Med tog

  Ancona togstation ligger i byens center ved Piazza Rosselli 1. Havnen er gå afstand fra centeret. For mere information om togtider og priser, kan du besøge Trenitalia hjemmeside.

 • Adresse

  Molo Santa Maria 60121 Ancona

 • Ancona overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ancona før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ancona overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ancona færgeservicer

Ancona Guide

Ancona Guide

Ancona er hovedbyen og den største by i regionen Marche, Italien. Samtidig er Ancona en af de største havnebyer ved Adriaterhavet, med færgeforbindelser til blandt andet Kroatien, Albanien og Grækenland. Ancona ligger smukt på og omkring skråningerne af to yndigheder; Monte Conero og Monte Astagno i syden og Monte Guaso i norden. Efter det romerske empires fald blev Ancona succesfuldt angrebet af barberer, lombarder og saracner, men genvandt sin styrke og betydning.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking