Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Efstratios - Athen (Lavrio) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Athen side

Agios Efstratios - Athen (Lavrio) færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 7 hr 30 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 7 hr 45 min
    • Get price

Agios Efstratios til Lavrio færge

Agios Efstratios Lavrio færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 30 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 45 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Agios Efstratios Lavrio ruten mellem De Ægæiske Øer og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agios Efstratios Guide

Limnos, nogle gange kendt som Lemnos, er en græsk ø i Det Ægæiske Hav. De tre hovedbyer på øen er Myrina, på vestkysten, og Moudros på den østlige bred af en stor bugt midt på øen. Myrina er øens hovedstad og er en by, som er kendt for sine smukke, traditionelle brostensbelagte stræder, sine gamle sten palæer, promenaden ved havet og sit byzantinkse slot. Det imponerende slot, der har udsigt over byen, ligger på en stenet og stejl halvø. Der er mange ting at se og lave på øen. Der er Petrified Forest nør Moudros, hvor man kan se forstenede blade, frugt og palme-træer rødder, der er omkring 20-22.000 år gamle. Der er også en forhistorisk afvikling af Poliochni, som menes at være den ældste neolitiske by i Europa.

Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.


Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blandt rejsende, da byen ikke nævnes ret meget i rejsebøger om Grækenland. Dette er overraskende, især taget i betragtning af at byen er hjemstedet for det ældste og største antikke amfiteater i landet og til et kæmpe hul, der er interessant for dem, der nyder uforklarlige fænomener. I oldtiden var byen kendt for sin minedrift og industri. Der er også sølvminer i byen, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid.
Selv om byens havn er mindre vigtig end Piræus havn, spiller den stadig en vigtig rolle i udviklingen af regionen. Havnen velkommer passagerfærger, kommercielle færger, fiskerbåde og lystbåde, og er den perfekte afgangshavn for færger til Kykladerne og øer i det østlige Ægæiske Hav.