Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Heraklion havn

  • Med bil

    Heraklion havn ligger næsten i centeret af Kretas nordkyst og kan nås med bil. Kørende fra Agios Nikolaos skal tage den nationale vej og køre mod vest og derefter følge skiltene til havnen. Fra Heraklion, kør mod nord eller langs kysten og følg skiltene til havnen. Kørende fra Rethymnon eller Chania skal tage den nationale vej vest og følg skiltene.

  • Med bus

    Busstationen ligger tæt på havnen. Der er busservicer til de fleste destinationer på Kreta. Man kan købe sin billet ved busstoppestedet eller på bussen.

  • Heraklion overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Heraklion før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Heraklion overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Heraklion færgeservicer

Heraklion Guide

Heraklion Guide

Heraklion er den største by og den administrative hovedstad på Kreta, og en vigtig havn med forbindelser til det græske fastland og de mange andre øer. Heraklion er tæt på ruinerne af paladset Knossos, som i Minoan tider var det største center af befolkningen på Kreta.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking