COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Volos - Chora er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Skópelos Ø side

Volos - Chora færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 3 hr 50 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 9 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Volos til Chora færge

Volos Chora færgeruten forbinder Grækenland med Skópelos Ø og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 1 gange Uge, Anes Ferries 4 gange Uge & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 9 gange Uge.

Der er 14 overfarter Uge på Volos Chora overfarten mellem Grækenland og Skópelos Ø og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Volos Guide

Den græske by og havn Volos ligger i Thessalien, Grækenland og er omkring 325 km nord for Athen og 215 km syd for Thessaloniki. Byens havn er regionens eneste adgang til havet og byen er hovedstaden i Magnesia Region. Volos havn er en af de nyeste havne i Grækenland med mange bygninger, som blev bygget efter 1955, da et jordskælv ødelagde meget af det der var før. Thessalien Universitet er beliggende i byen, som også er et center for fremstilling, service og turisme i regionen. Byen spillede en vigtig rolle i De Olympiske Lege i 2004.

Volos betragtes som en af de smukkeste byer i Grækenland og dens lange historie kan ses i dens bygninger. De mange boliger, kommunale bygninger, museer, tidligere industrielle bygninger og kirker er alle sammen med til at gøre Volos til et sted, der er værd at besøge.

Der er færgeforbindelser fra Volos havn til Skiathos, Alonissos, Glossa og Skopelos.