Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3247 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Ioniske Øer

Det Ioniske øhav spreder sig ned af den vestlige og sydlige kyst af Grækenland, og består af Kerkyra, Paxi, Lefkada, Ithaki, Kefallonia, Zakynthos og Kythire.

Så snart man træder af færgen, vil man se landets rige historie, som tydeligt vises i de mange seværdigheder og arkitekturen.

Kerkyra, almindeligt kendt som ’Korfu’, er den mest besøgte og populære af øerne. Et af højdepunkterne er Palace of St. Michael og St. George. Førhen var det residens for britiske højkommissærer, men er nu hjemsted for det verdenskendte museum af asiatisk kunst. En tur omkring museet vil vise over 10.000 uvurderlige asiatiske artefakter.

På Korfu er også den imponerende Palaoi Frourio fæstning, som blev bygget i det 15. århundrede.

På Zakynthos bør man besøge Roma Familie palæet i Zante Town. Det blev bygget i 1660 og var en af de få bygninger, der stadig stod efter jordskælvet i 1953. Det har stilfulde antikke møbler og store, smukke værelser, som giver et godt indsigt ind i historien.

Dyk længere ind i øernes fortid med et besøg til slottet, Kastro, på Kythira. Det ligger foran en enorm klippe, der tilbyder enestående udsigter.

Der er mange Ioniske steder og landmærker i Homers Iliad. En af de mest populære er Fountain of Arethousa på Ithaki, som er stedet hvor Odysseus svinedreng bragte sine griser for at drikke. Det er godt skjult blandt uberørt landskab, og rundturen tager omkring tre timer, så medbring masse af vand og noget at spise.

De Ioniske Øer er godt forbundet med færge, med afgange fra det græske fastland og den italienske østkyst.

De græske afgangspunkter er i Kyllini, Ithaka og Kefallonia, med tjenester, der sejler næsten hver dag.

Hvis man rejser fra Italien, er der færger fra Ancona. Denne rute drives af Anek Lines Superfast Ferries, som tilbyder en afslappet halvdags rejse til Korfu. Man kan også sejle fra Bari og Brindisi en eller to gange om ugen. Disse ture vare omkring en dag.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Ventouris Ferries
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • Få pris
 • Minoan Lines
  • Få pris
 • Levante Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Ioniske Øer anmeldelser

 • "Rimeligt fartøj, støjende kabine"

  Vi rejste fra Heraklion til Athen, denne gang på Knossos Palace. Kabinen var rimelig, men havde en svag lugt af diesel og der var meget mere støh end den, vi havde på søsterskibet Festos Palace.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur"

  Fantastisk færge – kunne ikke en gang mærke, at den rørte sig. Masser af plads i kabinen. Veludstyret færge – smagte ikke maden. Kunne blive om bord til kl. 8.

  Læs mere Læs mindre
 • "Medbring kontanter"

  Ingen hæveautomat om bord, det er kun restauranter der har kortmaskiner, ikke baren! Så sørg for at medbringe kontanter.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Det var en god tur fra Ancona til Igoumenitsa. Jeg anbefaler. Mange tak.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Ioniske Øer