Patmos til Rhodos færge

Patmos Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 10 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 30 m.

Der er 8 overfarter Uge på Patmos Rhodos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos - Rhodos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 6 t 10 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Patmos Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patmos Rhodos ruten er for en bil og 1 passager.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.