Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Holyhead havn

 • Med bil

  Holyhead havn ligger på Anglesey Nord i Wales og ligger ca. 100 m fra enden af A55 motorvej. Det tager ca. 1 time og 40 minutter fra Chester, 2 timer fra Liverpool, 20 minutter fra Manchester og 3 timer og 15 minutter fra Birmingham (med bil).

 • Med tog

  Holyhead togstation ligger på hovedlinien og kan nås fra hele Storbritannien. Rejsetiden er ca. 4 timer fra London og 2 timer fra Manchester. Stå af toget ved Holyhead station og følg skiltene langs platformen til havnens hovedterminal. Der er også taxi og bus servicer til og fra terminal 1. For mere information og booking, besøg vores toge til Holyhead eller toge til Wales side.

 • Adresse

  Port of Holyhead, Holyhead, Anglesey, Gwynedd LL65 1DQ

 • Holyhead overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Holyhead før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Holyhead overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Holyhead færgeservicer

Holyhead Guide

Holyhead Guide

Holyhead er den største by på øen Anglesey og er måske bedst kendt for at være en travl færgehavn. Dog bør besøgende ikke overse at byen også har en række interessante attraktioner og et travlt shopping liv. Byens centrum byder på en række gode spisesteder, et teater og en biograf. Omkring Holyhead er der fremragende fiskeri, golf og naturligvis sejle faciliteter. Området har et vidunderligt landskab og strande, som er skabt til gåture, så det er nemt at miste sig selv her.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking