COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Thessaloniki er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Limnos til Thessaloniki færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Grækenland side

Limnos - Thessaloniki færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 5 hr 35 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 4 hr
    • Get price

Limnos til Thessaloniki færge

Limnos Thessaloniki færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Grækenland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 2 gange Uge, Hellenic Seaways 2 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 5 overfarter Uge på Limnos Thessaloniki overfarten mellem De Ægæiske Øer og Grækenland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.


Thessaloniki Guide

Den græske by Thessaloniki ligger i det nordlige Grækenland og er landets næststørste by efter Athen, den græske hovedstad. Byen er også kendt som Salonica og har fremragende shopping, fine restauranter, et livligt natteliv, gode museer og et godt udvalg af koncerter og andre arrangementer, især om sommeren. Populære attraktioner i byen inkluderer det historiske White Tower, de byzantinske bymure, traditionel græsk arkitektur og dens maleriske havnefront, der har cafeer og butikker.

Selvom Thessaloniki er en arkæologisk by med en række gamle steder, har den også dejlige sandstrande, som ofte omfatter et godt udvalg af vandsport.