Saronic Islands

Sammenlign færger fra De Saroniske Øer til Athen

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Saroniske Øer til Athen. Der er 5 færgeselskaber med samlet 5 ferry routes som forbinder Poros (De Saroniske Øer) til Piræus, Égina til Piræus, Hydra til Piræus, Spetses til Piræus & Agistri til Piræus.

Den hurtigste rute mellem De Saroniske Øer og Athen er Piræus med en sejltid på ca. 0 time 40 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Saroniske Øer Athen kort

Tryk her for kort

Om De Saroniske Øer:

De Saroniske Øer er en græsk øgruppe ud for Peloponnes halvøen i det Ægæiske Havs Saroniske bugt.

Øerne, som ligger tæt på Athen, er populære blandt grækerne til dagsture og weekendsture. De består af Salamina, Aegina, Poros, Hydra, Spetses, Dokos og Agistri, og hver ø har sin egen unikke følelse.

Aegina har sepktakulære templer og historiske steder, Angistri er dækket af frodige skove og tilbyder fred og ro, især udenfor højsæsonen, Salamina har en havn, som går tilbage til det 4. århundrede, mens de andre har udsøgte strande, idylliske byer og skjulte bugter langs kysten.

De Saroniske Øer er godt tjent af færger, der tilbyder hyppige og hurtige overfarter hver dag til mange steder på det græske fastland. Der er også masser af færgeruter i selve øgruppen.