De Saroniske Øer

Sådan bookes færger fra De Saroniske Øer til Athen

Der er flere færgeoverfarter fra De Saroniske Øer til Athen. Færger forbinder pt. 6 havne i De Saroniske Øer med 1 havn i Athen.

Der er 27 afgange dagligt på 6 færgeruter som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins & Alpha Lines. Den kortest overfart tager omkring 35 minutter (Égina til Piræus).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem De Saroniske Øer og Athen. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

De Saroniske Øer Athen kort

Tryk her for kort

Om De Saroniske Øer:

De Saroniske Øer er en græsk øgruppe ud for Peloponnes halvøen i det Ægæiske Havs Saroniske bugt.

Øerne, som ligger tæt på Athen, er populære blandt grækerne til dagsture og weekendsture. De består af Salamina, Aegina, Poros, Hydra, Spetses, Dokos og Agistri, og hver ø har sin egen unikke følelse.

Aegina har sepktakulære templer og historiske steder, Angistri er dækket af frodige skove og tilbyder fred og ro, især udenfor højsæsonen, Salamina har en havn, som går tilbage til det 4. århundrede, mens de andre har udsøgte strande, idylliske byer og skjulte bugter langs kysten.

De Saroniske Øer er godt tjent af færger, der tilbyder hyppige og hurtige overfarter hver dag til mange steder på det græske fastland. Der er også masser af færgeruter i selve øgruppen.