COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Leros - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Dodekaneserne til Athen side

Om bord på færgerne

Leros - Piræus færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 9 hr 20 min
  • Get price

Leros Piræus færge anmeldelser

 • "Overraskende flot skib"

  Vi steg om bord en torsdag aften i oktober. Det var natfærgen til Athen fra Leros med en sejltid på 9 timer. Vi blev modtaget af uniformeret personale på dette meget veludstyrede og flotte skib. I receptionen ventede vi kun kort for at få en medarbejder til at vise os vej til vores kahyt, hvilken vi nok ikke selv havde fundet. Vi havde en luksuskahyt oppe og helt fremme på skibet med samme udsigt som kaptajnen. Kahytten var med stor dobbeltseng, tv, køleskab med frugt samt lækkert badeværelse. Vi havde valgt denne luksus, da vi fandt det til en god pris. Bortset fra to stop med deraf støj fra ankerkæden var det en meget behagelig tur og kun svag støj. De almindelige to-sengskahytter er ligeledes behagelige, har vi fået fortalt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Leros til Piræus færge

Leros Piræus færgeruten forbinder Dodekaneserne med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Leros Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Leros Guide

Den græske ø Leros er en af Dodekaneserne, der er beliggende i det ægæiske hav, omkring 200 km fra Piræus. Leros ligger tæt på de nærliggende øer Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki og Farmakos. Den lille ø måler omkring 74 km2 og har en befolkning på knap 8000 indbyggere, der bliver fordoblet i sommermånederne. Strandene Partheni og Belfouti på den nordlige del af øen er populær blandt turister, og ligeså er strandene i Gourna, Kokali og Ayia Isidoros på den vestlige side af øen. Den maleriske havn i Agia Marina ligger sydøst for bugten Alinda, som er omkring 10 minutters gang fra Platanos.

Rejsetiden mellem Leros og Piræus med færge er ca. 11 timer. Der er også daglige færgeforbindelser til de fleste af øerne i Dodekaneserne som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Saymi og Nisyros. Der er også ugentlige afgange til nogle af øerne i Kykladerne, som Syros og Amorgos.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.