COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bari - Igoumenitsa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Grækenland side

Om bord på færgerne

Bari - Igoumenitsa færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 11 hr 45 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price

Bari Igoumenitsa færge anmeldelser

 • "God tur, men der bør være mere orden i havnen"

  Mine klager er med skibet og havnen, som var i total kaos før boarding området. Alle former for køretøjer var parkeret over det hele, uden nogen form for organisation eller orden. Det ville være en god ide med en form for skilte, der viser første gangs brugere, hvor de kan hente deres billetter. Selve turen var som forventet, på nær dækpladsen. Min største klage ang. skibet er, at en af elevatorerne ikke virkede, og min kone har store vejrtrækningsproblemer, så det var svært for hende at bruge trapperne. Den anden klage er vedrørende ankomst, hvor der ikke var skilte, på det øverste vogndæk til de nedre dæk, og mange mennesker vandrede blandt alle forhindringerne. Meget farligt.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Faciliteterne på færgen var grundlæggende, men for os var det vigtigste, at komme til vores destination i tide. Vi har ingen klager. Det ville dog være dejligt, hvis der var mere græsk mad om bord.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "VIDUNDERLIG OPLEVELSE"

  Har taget turen mellem Grækenland og Italien 5-6 gange nu, og denne tur var den bedste oplevelse nogensinde. Der var ingen problemer med kørsel på og af med vores nye bil, hvilket var en velsignelse. Min kone og jeg blev meget overrasket over de generelle faciliteter om bord, og især hvor rent skibet var. Personalet var meget venligt. Vi vil anbefale dette selskab til andre.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse"

  Vi rejste på natfærgen fra Italien til Grækenland, og besluttede at booke en kabine. Vi fik en varm velkomst ombord, og blev hurtigt vist til vores lille, men behagelige kabine. Servicen under hele turen var god, og vi ville helt sikkert rejse på denne måde igen.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre

Bari til Igoumenitsa færge

Bari Igoumenitsa færgeruten forbinder Italien med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Ventouris Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer 45 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 timer 30 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på Bari Igoumenitsa ruten mellem Italien og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er adskilt fra den nærliggende ø Korfu af Igoumenitsa bugten. Byen var, inden den anden del af det 20. århundrede, en lille havn, hvis beboere primært var beskæftiget med fiskeindustrien. Størstedelen af byens bygninger blev bygget efter krigen, da den var slemt beskadiget under anden verdenskrig. Mange af bygningerne er opført i 1960erne – 1980erne, så der er ikke mange historiske steder at se i byen.
På trods af dette er der nogle flotte eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaden, som strækker sig langs byens kyst. De fleste af byens restauranter har terrasser, så man kan nyde en middag med dejlig udsigt over kysten. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem maj og september, da der er lidt regn og temperaturen er rar og varm.