COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Albanien

Albanien er et land i den sydøstlige del af Europa med en kystlinje på det Ioniske Hav og Adriaterhavet. Landet har grænser med Makedonien, Kosovo, Montenegro og Grækenland, og ved det smalleste sted i det Ioniske Hav, er Italiens vestkyst mindre end 80 km fra det østlige Albanien.

Albanien, som har en turbulent historie, har for nylig oplevet en hurtig vækst i turisme og udenlandske investeringer, og bliver nu anbefalt som et af de bedste rejsemål i regionen.

Albanien har to primære færgehavne; Durres i den nordlige del og Vlora i den sydlige del. Der er regelmæssige færgeservicer hele året rundt fra mange havne langs den italienske kyst. Hovedparten af overfarter er på Bari Durres ruten.

I de seneste år, har vejnetværket i Albanien blevet betydeligt forbedret, og alle større byer og færgehavne er nu forbundet med nyopførte eller vedligeholdte veje. Nogle landdistrikter er dog stadig ikke tjent med asfalterede veje.

Albanien er hjemsted for et væld af arkæologisk arv. Populære steder inkluderer Rozafa fæstningen, som har udsigt over byen Shkoder, og de romerske og græske ruiner i Butrint, nær Saranda Butrint. Butrint er en af tre Unesco verdensarv områder i Albanien (de andre er Gjirokastra og Berat).

Hovedstaden Tirana ligger omkring 25 km øst for Durres havn, og har et pulsernede nattelig i klubber, barer og restauranter. Der er også masser at lave om dagen, da byen er hjemstedet for landets nationale historiske museum, det nationale arkæologiske museum og det nationale kunst museum, samt mange andre kulturelle og historiske attraktioner.

Albanien er også populær på grund af sine smukke, uspolerede strande og sin fantastiske panoramaudsigt. Den albanske Riviera tilbyder især smukke sandstrande, betagende solnedgange og autentiske traditionelle skalddyr retter.

Populære Færgeselskaber

  • 18 Afgange Ugentlig 30 m
  • Få pris
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
  • Få pris

Albanien anmeldelser

 • "Elsker dette skib!"

  Jeg var ombord i mere end 10 månedere som 3. ingeniør og nød virkeligt mit ophold. Jeg håber at jeg kan komme tilbage ombord snart!

  Læs mere Læs mindre
 • "Gik som planlagt"

  Tak for overfarten. Alt gik godt og jeg returnere til dette GNV skib snart.

  Læs mere Læs mindre
 • "Med autocamper på færgen"

  Konen og jeg havde en dejlig tur på færgen fra Barcelona til Genova. God mad, behagelige senge og dejlige minder.

  Læs mere Læs mindre
 • "God værdi for pengene"

  Boarding gik glat. Tider blev overholdt. Maden ombord var god. Hytte en god størrelse, ren og havde en god seng. I badeværelset, virkede 2 ud af 3 lys ikke. Vinduerne bør rengøres en gang imellem udefra. Chauffører skulle få besked på ikke at starte motoren til de rent faktisk kan køre væk.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Albanien