Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Albanien

Albanien er et land i den sydøstlige del af Europa med en kystlinje på det Ioniske Hav og Adriaterhavet. Landet har grænser med Makedonien, Kosovo, Montenegro og Grækenland, og ved det smalleste sted i det Ioniske Hav, er Italiens vestkyst mindre end 80 km fra det østlige Albanien.

Albanien, som har en turbulent historie, har for nylig oplevet en hurtig vækst i turisme og udenlandske investeringer, og bliver nu anbefalt som et af de bedste rejsemål i regionen.

Albanien har to primære færgehavne; Durres i den nordlige del og Vlora i den sydlige del. Der er regelmæssige færgeservicer hele året rundt fra mange havne langs den italienske kyst. Hovedparten af overfarter er på Bari Durres ruten.

I de seneste år, har vejnetværket i Albanien blevet betydeligt forbedret, og alle større byer og færgehavne er nu forbundet med nyopførte eller vedligeholdte veje. Nogle landdistrikter er dog stadig ikke tjent med asfalterede veje.

Albanien er hjemsted for et væld af arkæologisk arv. Populære steder inkluderer Rozafa fæstningen, som har udsigt over byen Shkoder, og de romerske og græske ruiner i Butrint, nær Saranda Butrint. Butrint er en af tre Unesco verdensarv områder i Albanien (de andre er Gjirokastra og Berat).

Hovedstaden Tirana ligger omkring 25 km øst for Durres havn, og har et pulsernede nattelig i klubber, barer og restauranter. Der er også masser at lave om dagen, da byen er hjemstedet for landets nationale historiske museum, det nationale arkæologiske museum og det nationale kunst museum, samt mange andre kulturelle og historiske attraktioner.

Albanien er også populær på grund af sine smukke, uspolerede strande og sin fantastiske panoramaudsigt. Den albanske Riviera tilbyder især smukke sandstrande, betagende solnedgange og autentiske traditionelle skalddyr retter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Adria Ferries
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • Få pris
 • A-Ships Management S.A
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Albanien anmeldelser

 • "God familietur fra Bari til Durres"

  Vores familie på fire var meget tilfredse med vores tur fra Bari til Durres i juli 2014. Vi havde en 4-personers indvendig kabine med bad, som var perfekt til vores behov....ren og stille. Det var en lettelse efter de kaotiske og beskidte omgivelser ved havnen i Bari. Pålæsningen er noget rod, men jeg ved ikke, hvor meget er Adria Lines skyld.... Det er et kæmpe spild af tid, og en dårlig sidste oplevelse af Italien.

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget gennemsnitlig tur med Adria Ferries"

  Jeg vil ikke anbefale Adria Ferries. Ved ankomst til færgeterminalen i Durres, måtte jeg, og circa 20 andre køretøjer, vente i over 2,5 timer før boarding, på trods af at andre biler af samme størrelse, kom om bord meget tidligere. Da jeg spurgte, hvorfor vi ikke kunne komme om bord, fik jeg af vide, at min bil (VW Passat) var for stor til at komme op ad rampen de andre køretøjer brugte. To timer senere blev jeg bedt om at køre om bord ved hjælp af samme rampe! Skibet ankom 2 timer sent i Bari. Ingen forklaring eller underskyldning blev givet. Kabinen var i bedste fald grundlæggende. Jeg har rejst med færge mange gange (hovedsagelig fra Kroatien til Italien). Jadrolinjia er et væsentligt bedre/mere professionelt færgeselskab, bare en skam, de ikke rejser til Albanien!

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari - Durres færge"

  Bari terminal er temmelig forvirrende: der er faktisk to terminaler; en til venstre for hoveddelen, hvor man skal hente sine billetter, derefter skal man vente på en bus til hoveddelen, hvor man finder check-in, sikkerhedskontrollen osv. Afgangstiden burde have været kl. 23:00, men vi sejlede først kl. 00:30, og ankom næsten en time for sent næste morgen! Rummet med sæder på det øverste dæk var meget beskidt og sæderne var nedslidte, og lyset er tændt hele natten. Derudover var der larm fra barn et dæk under og dørene blev ikke holdt lukket hele tiden. Men på dæk 4 (dækket, hvor man finder receptionen) er der et rum, som næsten er ukendt, med dejlige, hvide lædersæder, og hvor lyset kan dæmpes eller endda slukkes. Jeg havde hele rummet for mig selv, hele tiden. Albanien ankomst uden problemer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Første tur med færge nogensinde"

  Det skal siges, at mig og min kæreste havde forventet noget der var værre og ikke behageligt for passagerer, men heldigvis var alt godt! Vores tur var en natfærge fra Durres, Albanien til Bari, Italien den 15 september. På grund af storm, troede vi, at vi skulle være i nærheden af toilettet, hvis I forstår hvad jeg mener… Indtjekning starter mere end 3 timer før afgang. Vi var nogle af de første, der kom gennem paskontrollen og fik vores kabine. Ligesom hele skibet, er kabinerne ret gamle. Vi snakkede med personalet, som fortalte os at denne ”maskine” har været i brug siden 1974! Næsten 40 år på vandet er temmelig godt arbejde, sammenlignet med, hvad dette skib kunne tilbyde rejsende for 30 år siden! Faciliteterne er gamle, men gode. Bruser og badeværelse er enkelt, men godt. Selve kabinen var ikke så behagelig, da vi gerne ville have to senge ved siden af hinanden, men fik køjesenge, så jeg sov over min kæreste. Men da vi forlod færgen, så vi at der var kabiner med vindue og to senge ved siden af hinanden. Støjen fra motoren var en smule irriterende til at starte med, da vi stod i Durres. Men efter da vi faldt i søvn, nød vi næsten lyden fra motoren. Desværre kan man kun betale i euro, hvilket vi virkelig ikke forstår. Vi lever i det 21. århundrede, denne færges rute er velkendt af personalet, og de ved, at der er mange albanske mennesker som rejser til Italien. Det italienske personale var uhøflige og ville ikke acceptere albanske Lek. Dette er selvfølgelig ikke personalets skyld; de gør hvad de får besked på. Men det betyder ikke. at de skal være uhøflige og uvenlige om bord! De skal være kompetent, professionel og tolerant. Masser af personale var andre lande; Kroatien, montenegro, Filippinerne, Italien, Ukraine, Rusland osv. Alt i alt, var det en behagelig tur. Jeg vil anbefale rejsende at bestille en kabine med vindue, toilet og badeværelse. Vi rejste uden bil, så for os ville siddepladser koste omkring EUR 90, men prisen for en kabine for os begge to var EUR 150. Det var billigere og hyggeligere for os :) Ønsker alle en sikker rejse!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Albanien