Sitia til Chalki færge

Sitia Chalki færgeruten forbinder Kreta med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 41 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sitia Chalki færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sitia - Chalki færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 8 t 41 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sitia Chalki Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sitia Chalki ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den græske ø Kreta i Det Ægæiske Hav. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøgt så meget af turister og er ikke særlig veludviklet.

Havnen i Sitia forbinder Sitia og det østlige Kreta med andre græske øer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina, der kan rumme mindre fiskerbåde og lystbåde.

Chalki Guide

Den græske ø Chalki ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Dodekaneserne. Den ligger omkring 6 km vest af Rhodos og er den mindste beboede ø i Dodekaneserne med et areal på 28m2 og en kystlinje på omkring 34 km. Øens navn er afledt fra kobberminderne, der plejede at eksistere på øen (Chalkos er græsk for kobber). Øens økonomi klarede sig godt i slutningen af det 18. århundrede, hvor øens beboere udviklede navigation og en svampe industri. Chalki fulgte det historiske forløb af Rhodos og blev officielt forenet med Grækenland i 1948.
Havnen er kaldt Nimborio.