Kalymnos til Rhodos færge

Kalymnos Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 5 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 35 m.

Der er 13 overfarter Uge på Kalymnos Rhodos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kalymnos - Rhodos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 4 t 5 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 8 Afgange Ugentlig 2 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kalymnos Rhodos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kalymnos Rhodos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos er del af Dodekaneserne og ligger i det sydøstlige ægæiske hav, vest for Bodrum halvø mellem de græske øer Kos og Leros. Kos er omkring 12 km syd af Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Efter øerne Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerige ø i Dodekaneserne og er kendt for sin velhavende befolkning.

Øens terræn er præget af mange bjerge og en kystlinje med beskyttede bugter.

Øens hovedstad hedder Pothia og er også hjemsted for øens havn. Det er en farverig by, der er spredt ud over foden og skråninger af to bakker og dalen mellem dem. Der er regelmæssige færgeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de øvrige øer i Dodekaneserne og Kykladerne.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.