Kalymnos
Rhodos
Færger til Dodekaneserne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Kalymnos til Rhodos færge

Kalymnos Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 45 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Kalymnos Rhodos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Kalymnos til Rhodos?

  Færgeoverfarten fra Kalymnos til Rhodos tager ca. 3h 22m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Kalymnos til Rhodos?

  Kalymnos til Rhodos færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Kalymnos til Rhodos er 54 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Kalymnos og Rhodos?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Kalymnos til Rhodos. Disse er
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Kalymnos til Rhodos?

  Book færger fra Kalymnos til Rhodos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Rhodos?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Kalymnos til Rhodos med
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Kalymnos til Rhodos?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Kalymnos til Rhodos med
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Kalymnos til Rhodos?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Blue Star Ferries
  • Dodekanisos Seaways
 • Hvad er afstanden fra Kalymnos til Rhodos?

  Afstanden mellem Kalymnos og Rhodos er ca. 79 sømil.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos er del af Dodekaneserne og ligger i det sydøstlige ægæiske hav, vest for Bodrum halvø mellem de græske øer Kos og Leros. Kos er omkring 12 km syd af Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Efter øerne Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerige ø i Dodekaneserne og er kendt for sin velhavende befolkning.

Øens terræn er præget af mange bjerge og en kystlinje med beskyttede bugter.

Øens hovedstad hedder Pothia og er også hjemsted for øens havn. Det er en farverig by, der er spredt ud over foden og skråninger af to bakker og dalen mellem dem. Der er regelmæssige færgeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de øvrige øer i Dodekaneserne og Kykladerne.


Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking