Piræus til Hydra færge

Piræus Hydra færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 30 m.

Der er 39 overfarter Uge på Piræus Hydra ruten mellem Athen og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Hydra færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • 5 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris
 • Anes Ferries
  • 4 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Hydra Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Piræus Hydra færge anmeldelser

 • "Glad og tilfreds rejsende"

  Problemfri booking via Direct Ferries hjemmeside..... God og punktlig rejse med Hellenic Seaways.

  'Wayne' rejste på Piræus Hydra ruten med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Ændring af ankomststid"

  Hej, færgeselskabet ændret ankomst tidspunktet for vores færge uden at underrette os – det var kun ved et held jeg tjekkede og det var godt, ellers ville vi ikke have nået vores fly. Tiden blev kun ændret dagen før, og da vi tjekkede ind tre dage tidligere, var det til tiden. Vi dukkede tidligt op i havnen, og personalet lod os gå om bord tidligt på den rene færge.

  'Anonym' rejste på Piræus Hydra ruten med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Enestående støtte, da færgen blev forsinket"

  Halvvejs på vores rejse fra Hyrad til Piræus på Flying Dpolhin, brød færgen sammen, så vi nåede næsten ikke vores fly tilbage til London. Der var en meget behagelig kvindelig medarbejder, som undskyldte. Jeg kan ikke huske hendes navn, men hun hjalp os uhyrelig meget. Hun hjalp os med at få vores bagage fra båden og løb med det for at møde chaufføren. Og vi nåede vores fly! Tak!

  'Deborah' rejste på Piræus Hydra ruten med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Alt gik rigtig godt, ingen problemer.

  'Daniel' rejste på Piræus Hydra ruten med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Hydra Guide

Hydra er en græsk ø, der ligger i den Saroniske Golf og er en populære destination for athenerne i weekenden, på grund af dens nærhed til hovedstaden. Øens største by, også kaldet Hydra, er bygget på skråningerne af en bakke omkring havnen og er et imponerende sted. Unikt for Hydra er, at biler og andre motorkøretøjer er forbudt på hele øen, og derfor skal al rejsen ske på fods, med båd eller med æsel.
Øens strande, som er meget populære blandt besøgende, består hovedsagelig af små bugter og har krystalklart vand og har en tendens til at være omgivet af grøn vegetation. Agios Nikolaos, Bitsi, Vlichos og Kaminia er nok de bedste og smukkeste strande på øen.
Der er færgeforbindelser fra øen til Piræus, de andre øer i den Saroniske Golf og Porto Cheli.