COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Hydra er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til De Saroniske Øer side

Om bord på færgerne

Piræus - Hydra færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 1 hour 35 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price
  • 13 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Piræus Hydra færge anmeldelser

 • "Enestående støtte, da færgen blev forsinket"

  Halvvejs på vores rejse fra Hyrad til Piræus på Flying Dpolhin, brød færgen sammen, så vi nåede næsten ikke vores fly tilbage til London. Der var en meget behagelig kvindelig medarbejder, som undskyldte. Jeg kan ikke huske hendes navn, men hun hjalp os uhyrelig meget. Hun hjalp os med at få vores bagage fra båden og løb med det for at møde chaufføren. Og vi nåede vores fly! Tak!

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Alt gik rigtig godt, ingen problemer.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Problemer med booking"

  Jeg kunne ikke booke den tid, jeg havde brug for: kl. 16/16.30 den 11. august 2014. Endte med at booke kl. 19.30 og modtog derefter en email, som sagde, at jeg ikke havde gennemført bookingen og kunne gøre det nu. Jeg fortsatte og bookede, for at undgå forsinkelser i Piræus. Desværre lagde jeg ikke mærke til at datoen havde ændret sig til den 8. august. Jeg talt med både Direct Ferries og Hellenic Seaways for at få en refundering, da jeg ikke var i Grækenland den 8. Hellenic sagde, at de ville give mig kredit for værdien af billetten, men jeg har intet hørt om dette siden.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Glad og tilfreds rejsende"

  Problemfri booking via Direct Ferries hjemmeside..... God og punktlig rejse med Hellenic Seaways.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Hydra færge

Piræus Hydra færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dag, Anes Ferries 4 gange Uge & Alpha Lines servicen er tilgængelig op til 13 gange Uge.

Der er 52 overfarter Uge på Piræus Hydra overfarten mellem Athen og De Saroniske Øer og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Hydra Guide

Hydra er en græsk ø, der ligger i den Saroniske Golf og er en populære destination for athenerne i weekenden, på grund af dens nærhed til hovedstaden. Øens største by, også kaldet Hydra, er bygget på skråningerne af en bakke omkring havnen og er et imponerende sted. Unikt for Hydra er, at biler og andre motorkøretøjer er forbudt på hele øen, og derfor skal al rejsen ske på fods, med båd eller med æsel.
Øens strande, som er meget populære blandt besøgende, består hovedsagelig af små bugter og har krystalklart vand og har en tendens til at være omgivet af grøn vegetation. Agios Nikolaos, Bitsi, Vlichos og Kaminia er nok de bedste og smukkeste strande på øen.
Der er færgeforbindelser fra øen til Piræus, de andre øer i den Saroniske Golf og Porto Cheli.