Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Hong Kong

Hong Kong er et selvstændigt område på Kinas sydkyst, som er berømt for sin imponerende skyline og naturlige havn. Det ligger lige under Krebsens Vendekreds og er omgivet af Det Sydkinesiske Hav, hvilket resulterer i et fugtigt subtropisk klima.

Hong Kong er kendt som et af verdens førende finansielle centre, og er hjemsted for over 1200 skyskrabere og er en af de tættest befolkede byer i verden. I modsætning til den tunge økonomiske indflydelse, har Hong Kongs indbyggere mange spændende overtro. For eksempel er tallet ’4’ aldrig på en bygning, på grund af sin lighed til det kantonesiske ord for ”dø”.

Dette er også kendt som stedet, hvor øst møder vest, hvilket afspejles i blandingen af den britiske historie og traditionelle østlige skikke. Dette er tydeligt i de mange vestlige fastfood kæder, som ligger side om side med kantonesiske gademarkeder.

Hong Kong er et fantastisk sted for ens smagsløg. The Temple Street Night Market er et animeret knudepunkt for lokale produkter, der spænder fra wonton suppe og dim sum til cd’er og husholdningsartikler, alle til priser, som kan forhandles om.

Det kunne ikke være nemmere at rejse rundt i byen, da den har et af de mest udviklede offentlige transportssystemer i verden.

Væk fra den travle konkrete jungle, finder man mange kulturelle steder og monumenter. Mai Po Nature Reserve på nordkysten, bør være på ens liste. Man kan nyde en gåtur langs flydende boardwalks omgivet af mangrover og tusindvis af fugle, afhængig af tidevandet. Sørg for at medbringe en kikkert og undgå at have lyst tøj på, da det kan skræmme de vilde dyr.

Hvis man kommer til Lantau Island, er Tian Tan Buddha statuen et must-see. Den vejer 202 tons og sidder over 260 trin, som er værd at stige. Man må ikke medbringe kød eller alkohol til Tian Tan grunde.

Hong Kong er godt forbundet fra både Kina og Macau. Der er ruter til Hong Kong havn, lufthavn og Kowloon havn fra Shenzhen og Guangzhou i det sydlige Kina.

Ture fra det sydlige Kina tager omkring 45 minutter og der er 2-7 afgange om ugen. Hvis man rejser fra Macau, kan man komme til Hong Kong på ca. en time, med hyppige tjenester hver dag.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • TurboJet
    • Få pris

Ruter og havne i Hong Kong