Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Tunis havn

  • Med bil

    Tunis havn ligger ved La Loulette, omkring 13 km nord af Tunis og kan nås ved at følge vej P1 også følge skiltene til havnen.

  • Med tog

    La Goulette (havnens navn) er det andet stop efter Tunis på den lokale toglinie, som kører langs kysten op til La Marsa. Togservicen leveres af SNCFT. Tunis kan nås fra forskellige byer, som Hammamet-Sousse, Bizerte, Tabarka og Dougga.

  • Tunis overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Tunis før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Tunis overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Tunis færgeservicer

Tunis Guide

Tunis Guide

Tunis er Tunesiens hovedstad og ligger på en stor middelhavsbugt, bag søen Tunis og havnen La Goulette, og strækker sig langs kystslette og bakker, som omgiver Tunis. Dette er en hovedstad som ligger et sted mellem gammelt og moderne. Byen er ikke særlig arabisk og den er heller ikke særlig afrikansk. På trods af hvad du måske har hørt, er den heller ikke særlig europæisk. Dette er en mystisk by, som blander gammelt med nyt og har en blanding af autentisk kulturerer i processen. Tunis er ikke en typisk turist destination, men besøgende nyder at se nogle af de populære seværdigheder og tage ture til steder som Hammamet og Sousse. Når man kommer til Tunis vil man blive overrasket over hvor ren byen er, manglen på tiggere, som mange ellers forventer, og de moderne klæder på kvinderne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking