COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bari - Patras er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Grækenland side

Om bord på færgerne

Bari - Patras færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 16 hr 30 min
  • Get price

Bari Patras færge anmeldelser

 • "God service ombord."

  Vi havde en udvendig to personers kahyt som var meget komfortable, ren og stille. Vi kom ombord og følte os meget velkomne. Besætningen var venlig og snakkede godt engelsk. Vi brugte baren og havde en lækker sanwich.

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk overfart"

  Fantastisk overfart, rent skib, god mad og venligt personale. Jeg sov godt i sædet. Tager returrejsen næste uge og ser frem til det.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Vi rejste i slutningen af oktober med Superfast I fra Bari til Patras. Det var meget afslappet tur, hovedsageligt fordi der ikke var så mange passagerer på skibet, hvilket gjorde det bedre. Desværre indså vi ikke, at man kan sove på dækket i sin egen bil eller camper, så bookede en kabine. Kabinen var god, men næste gang, vil vi spare penge og sove i bilen. Generelt er priserne er for en kabine ret dyre. Vi havde en god tur og ville bruge igen.

  'Superfast I' travelled on Superfast I

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Kundeservice var fremragende. Jeg kan varmt anbefale dette selskab til andre.

  'Superfast II' travelled on Superfast II

  Læs mere Læs mindre

Bari til Patras færge

Bari Patras færgeruten forbinder Italien med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Superfast. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bari Patras færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.