COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tinos - Paros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Tinos - Paros færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 35 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 2 hr 35 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 30 min
  • Get price

Tinos til Paros færge

Tinos Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 7 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 2 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Tinos Paros overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tinos Guide

Den græske ø Tinos ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen var oprindeligt navngivet Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nu hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en af de største kirker i Grækenland. Kirken blev bygget på det sted, hvor et ortodoks billede af Jomfru Maria blev fundet, efter en vision af nonnen Pelagia, mellem 1823 og 1831. Den rummelige kirke, som er af traditionel arkitektonisk stil, har mange buer og består af to etager med mange mindre bygninger på sin gårdplads.

Tinos er forbundet med båd til havnene i Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos og næsten alle de kykladiske øer.


Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.