Iraklia til Paros færge

Iraklia Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Iraklia Paros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Iraklia - Paros færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Iraklia Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Iraklia Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Iraklia Guide

Den lille græske ø Iraklia er del af Kykladerne og ligger i Det Ægæiske Hav, mellem øen Naxos og Ios. Øen har mange artefakter, der der bekræfter gamle bosættelser og grave.

Agios Georgios er øens havn, hvorfra der er færger til Piræus med en sejltid på mellem 8 og 10 timer, afhængig af ruten. Der er også færgeforbindelser til de andre øer i Kykladerne og til Naxos og Amorgos.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.