COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Syros - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Syros til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Syros - Piræus færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 3 hr 35 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 3 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price

Syros Piræus færge anmeldelser

 • "Super fed færge"

  Dejlig sejletur på denne mega store færge. Flere restauranter, shops og butikker. Mener der var 9 etager.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Syros til Piræus færge

Syros Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 gange dag, SeaJets 2 gange Uge, Minoan Lines 1 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 31 overfarter Uge på Syros Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.