Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Dublin havn

 • Med bil

  Dublin havn kan nås fra norden på A1, fra syden på N11 og fra vesten på N7. Dublin havn ligger tæt på byens center og er godt skiltet. Fra Dublin center, følg Quays fra O´Connell Bridge ned til Point Deport spillested. Drej til venstre og følg vejen hele vejen til havnen.

 • Med tog

  Connolly station servicerer nord og syd af Irland og er ca. en 15 minutters bustur fra havnen. Heuston station servicerer vesten og er ca. en 30 minutters bustur fra havnen.

 • Med bus

  Den centrale busstation, Busárus ligger 6,5 km fra havnen. Der er forbindende busservicer mellem havnen og Dublin center. Billetter kan købes ombord skibet inden ankomst i Dublin. Bemærk at på travle afgange (især dagsture) kan det være svært at finde en taxi medmindre de er forudbestilt.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter lige udenfor havnen. Langtidsparkering er tilgængelig til venstre for hovedterminalen (som du ankommer).

 • Adresser

  Norfolk Line Irish Sea Alexandra Road Extension, Dublin Port, Dublin 1 P&O Irish Sea Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1 Irish Ferries Terminal Road South, Dublin 1 Isle of Man Steam Packet Terminal Road South, Dublin 1 Stena Line Alexandra Road, Dublin 1

 • Dublin overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dublin før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dublin overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Dublin færgeservicer

Dublin Guide

Dublin Guide

Dublin er Irlands hovedstad og er en kosmopolitisk travl by som bogstavelig talt bobler af energi og begejstring. En af de bedste ting ved Dublin er at man blot skal en halv times kørsel udenfor byen for at få adgang til vandreture i bjergene, herregårde og haver, samt små fiskerbyer. Dublin er et fantastisk kulturcenter og der er masser at vælge mellem med byens fine museer, kunstgallerier og teatre. En gåtur rundt i byen vil afsløre alt fra middelalderlig og georgiansk arkitektur til mere moderne bygninger. Hvis du elsker at shoppe, er Dublin et paradis. Her kan man købe alt fra den seneste mode til kunst og håndværk. Dublin kan prale af sine mange restauranter, som serverer alt fra hate cuisine til traditionel pub mad.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking