Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Piombino havn

  • Med bil

    Kørende fra nord Italien skal tage Genova – Livorno motorvejen og afkører ved ’Rosignano’. Kør så i retning af Grosseto – Venturina. Piombino er godt skiltet 15 km herfra. Kørende fra nordøst skal tage motorvejen Bolgna-Firenze-Pisa-Livorno og afkøre ved ’Rosignano’ og følge skiltene. Kørende syd fra skal tage motorvej Rom-Grosseto og fortsætte på motorvejen mod Livorno indtil afkørsel Venturina-Isola d’Elba og så følge skiltene.

  • Adresse

    Piazzale Premuda, 57025 Piombino, Livorno (Toscana)

  • Piombino overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Piombino før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Piombino overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Piombino færgeservicer

Piombino Guide

Piombino Guide

Piombino er en lille havneby som er beliggende i Italien. Byen har klassiske og middelalderlige oprindelser som kommer fra Populonia, som er et vigtigt Etruscan center for metallurgi og for Maritime Republikken af Pisa. Mellem enden af 1200 tallet og begyndelsen af 1300 tallet blev Piombino den anden mest betydningsfulde havn af Maritime Republik. Efter Napoleon perioden forsvandt det selvstændige land og i 1815 blev det inkluderet i Granduchy af Tuscany. I enden af 1900 tallet blev nogle fabrikker født i Piombino, ”Società Anonia degli Alti Forni” og “Fonderia di Piombino” og “Magona D’Italia”, og siden da markerede en stærkt jernaktivitet den lokale udvikling, ved at ændre den lille havneby til et industrielt center.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking