Kalymnos til Patmos færge

Kalymnos Patmos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 30 m.

Der er 14 overfarter Uge på Kalymnos Patmos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kalymnos - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 10 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kalymnos Patmos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kalymnos Patmos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos er del af Dodekaneserne og ligger i det sydøstlige ægæiske hav, vest for Bodrum halvø mellem de græske øer Kos og Leros. Kos er omkring 12 km syd af Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Efter øerne Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerige ø i Dodekaneserne og er kendt for sin velhavende befolkning.

Øens terræn er præget af mange bjerge og en kystlinje med beskyttede bugter.

Øens hovedstad hedder Pothia og er også hjemsted for øens havn. Det er en farverig by, der er spredt ud over foden og skråninger af to bakker og dalen mellem dem. Der er regelmæssige færgeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de øvrige øer i Dodekaneserne og Kykladerne.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.