COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Spanien

Spanien ligger i det sydvestlige hjørne af Europa og består af Den Iberiske Halvø, Balearerne og De Kanariske Øer og byerne Ceuta og Melilla, som ligger på den nordlige kyst af Marokko.

For at citere det officielle turisme portal for Spanien - ”Spanien har, hvad du ønsker, Spanien har, hvad du behøver”, og som en af verdens mest populære turist destionationer, tager de ikke fejl.

Spanien har en blanding af kultur, smuk arkitektur, monumenter og Unesco verdensarv områder, som er spredt ud over dens vidunderlige og dynamiske byer, som Barcelona, Madrid, Valencia, Bilbao, Sevilla og Granada.

Ud over de verdensberømte byer, der tiltrækker turist år efter år, har landet 7000 kilometer af kyststrækning og især Costa del Sol tiltrækker soldyrkere i stort tal.

Landet er også kendt for sin gastronomi og med retter som paella, gazpacho, den spanske omelet, cocido og tapas, har Spanien uden tvivl alle ingredienserne til at gøre ens besøg til en uforglemmelig oplevelse.

Det er relativt nemt at komme til Spanien med færge med mange muligheder. Der er færge fra Englands sydkyst til et antal havne på Spaniens nordkyst. Overfarterne er ganske lange og ikke specielt billige, men drives af flotte skibe.

Spanien har mange forbindelser med Balearerne og De Kanariske Øer.

Populære Færgeselskaber

  • 36 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
  • 22 Afgange Dagligt 28 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris
  • 12 Afgange Dagligt 30 m
  • Få pris

Spanien anmeldelser

 • "Pæn færge"

  I går aftes rejste jeg på The Normandie fra Caen til portsmouth og jeg nød den hurtige og behagelige rejse tilbage til England. The Normandie er en ganske pæn færge og faciliteterne ombord ser helt nye ud. Jeg bookede med en indvendig kabine og selvom den var ret lille, var den behagelig. Det gode ved at sejle om natten er at man ikke føler at man har spildt en hel dag på at rejse!

  Læs mere Læs mindre
 • "Bretagne, søde Bretagne!"

  Jeg bor i London og rejste på The Bretagne fra Portsmouth til St Malo for at komme hjem og besøge i et par dage. Det er en pæn færge – ikke for stor. Kvaliteten af maden er god for prisen og underholdningen er familieorienteret. Jeg rejste på natfærgen, men bestilte for sent til at kunne få en hytte, så jeg fik et sovesæde. De er ok i et par timer, men jeg endte med at sove på gulvet, sammen med mange andre i salonen. Alt i alt var det en god oplevelse, billigere end at flyve og jeg nød virkelig udsigten over St Malo da vi ankom.

  Læs mere Læs mindre
 • "Spirit of Britain"

  Jeg rejser regulært på færge mellem Storbritannien og Frankrig og rejste på P&O Ferries The Spirit of Britain kort efter hun kom i brug. Hun er en stor, moderne hurtigfærge og da der på et tidspunkt var betydelige bølger i kanalen, børstede hun dem til siden uden nogen mærkbar flytning af skibet – noget som ikke altid er tilfældet med de mindre og ældre færger på denne rute.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtigfærge til Frankrig"

  Jeg sejlede uden bil for at se nogle venners Chateau i august. Dette er min opfattelse af LD Lines skibet: - Maden var ok, der var et dårligt udvalg, men det var velsmagende – Skibet var rent, især toiletterne, hvilket er en stor bonus – Bartenderen var god til at skænke en fadøl (eller tre), men de var dyre! - Vi sejlede til tiden og var kun et par minutter for sent ved ankomst. Jeg skal helt sikkert sejle med dem igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Spanien